Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Logistiikkatyöntekijä, HT-Laser Oy Kaarina

HT Laser on vuonna 1989 perustettu metalliteollisuuden järjestelmätoimittaja ja joustavasti palveleva kumppani. Erikoisosaamistamme ovat kokoonpanot ja komponenttivalmistus sekä tarpeiden mukaan optimoidut ja jalostetut leikkeet.Tarjoamme kokonaisvaltaisesti leikkauksen, särmäyksen, hitsauksen, koneistuksen, 3D-metallitulostuksen, pintakäsittelyn, kokoonpanon ja tuotekehityksen palvelut. Olemme teollisen laser- ja vesileikkauksen sekä laserhitsauksen pioneeri ja alan johtavia toimijoita Suomessa.

Palvelemme kahdeksalla paikkakunnalla Suomessa (Jyväskylä, Kaarina, Keuruu, Lappeenranta, Tampere, Tornio, Vaasa, Vieremä) sekä Puolan Poznanissa.

Työllistämme tällä hetkellä noin 400 teknologiateollisuuden ammattilaista. Kaikkea toimintaamme ohjaavat sertifioidut, ISO:9001- ja ISO:14001 -standardien mukaiset laatu- ja ympäristöjärjestelmät. Lisää meistä www.htlaser.fi

Haemme asiakkaallemme HT-Laser Oy:lle Kaarinaan Logistiikkatyöntekijää.
 
Tehtäväviisi kuuluvat muun muassa tehtaan sisäisen logistiikan hoitaminen, valmiiden tuotelavojen pakkaaminen, lähetysdokumenttien tulostaminen/lähetys,  lastaaminen, saapuvan tavaran vastaanotto jne.
 
Hakijoilta edellytämme järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä halua ja kykyä oppia uusia asioita. Aiempi kokemus logistiikasta ja trukilla ajosta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys, vaan asenne ja halu tehdä töitä ratkaisevat.Eduksesi katsotaan Lean osaaminen sekä Visma L7- toiminnanohjausjärjestelmän tuntemus. Materiaalituntemus sekä kyky lukea kuvia ja työkortteja on myös eduksesi.
 
HT-Laser Oy tarjoaa sinulle hyvän työpaikan lisäksi mukavan ja osaavan työyhteisön. Kyseessä on aluksi määräaikainen työ, joka alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde voi jatkua määräaikaisuuden jälkeen asiakkaan kirjoilla.

Kiinnostuitko? Lähetäthän hakemuksesi meille mahdollisimman pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana.

Työhösi saat hyvän perehdytyksen.Täytäthän hakemuksesi alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa saat Go On Turku arkisin klo 9–16 p. +358457874 5188 tai [email protected].

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti