Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Logistiikkatyöntekijä liikkuvaan työhön

Haluaisitko päästä työskentelemään liikkuvan paikallislogistiikan pariin? Haluaisitko työskennellä joustavasti eri työvuoroissa (aamu-, ilta- ja/tai yövuoroissa) niin arkisin kuin viikonloppuisinkin?

Etsimme nyt pääkaupunkiseudulle työntekijöitä liikkuvan logistiikan tehtäviin. Tässä tehtävässä tulet vaihtamaan sähköpotkulautojen akkuja, siirtämään ja toimittamaan sähköpotkulautoja kohteesta toiseen sekä tarvittaessa huoltoon. Työssäsi pääset kommunikoimaan aktiivisesti logistiikkatiimin kanssa ja suunnittelemaan sekä vastaamaan itse oman työvuorosi sujuvuudesta. Työssä pääset liikkumaan pakettiautoa apuna käyttäen ja suuri osa työstäsi tapahtuu kaupungissa kierrellen paikkatietojärjestelmää hyödyntäen ja potkulautojen akkuja vaihtaen, mutta ajoittain voit päästä tekemään töitä myös varastolla sekä kaluston huoltotehtävien parissa.

Tehtävä sopii sinulle hyvin, jos sinulta löytyy B-ajokortti, kohtalainen englannin kielen taito, jonkin verran aluetuntemusta Helsingistä ja halu päästä työskentelemään fyysisessä työssä, liikkuvan logistiikan parissa! Töitä on mahdollista tehdä vaihtelevasti eri työvuoroissa niin arkisin kuin viikonloppuisinkin.

Työt alkavat 28.7, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Hae paikkaa viimeistään 09.08.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: jukka.paananen@barona.fi

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona Logistiikka on sisälogistiikan palveluratkaisuihin erikoistunut yritys. Työllistämme vuosittain jo yli 3000 työntekijää. Tarjoamme erittäin monipuolisia mahdollisuuksia eripituisiin ja erityyppisiin työtehtäviin logistiikan alalla.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Logistiikkatyöntekijä liikkuvaan työhön

Barona Logistiikka
Helsinki
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 10.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus