Skip to main content

Logistiikkatyöntekijäksi Selektalle

SELEKTA - TYÖTÄ JA TYÖVOIMAA

Haemme UUDENMAAN alueen logistiikan asiakkaillemme motivoituneita tekijöitä kaikenlaisiin varastoinnin tehtäviin (trukinajo, keräys, pakkaus, tarroitus, hyllytys, toiminnanohjausjärjestelmän käyttö yms.) Palkkaamme myös C- ja CE-kortillisia kuljettajia, mikäli ammattipätevyys ja digipiirturikortti ovat voimassa.

Selekta tarjoaa henkilöstövuokraus- ja suorarekrytointipalveluja logistiikka-alan yrityksille. Oletpa ammattilainen, aloittelija tai opiskelija, haemme jatkuvasti määrätietoisia tekijöitä erityyppisiin ja -pituisiin työsuhteisiin.

Täytä hakemus huolella ja kerro meille mistä sinut on tehty. Kiinnitä erityishuomiota osaamisesi ja kiinnostuksesi ulostuontiin. Huomaa, että taitojasi voidaan soveltaa myös muille aloille, kuten teollisuuden tai rakennusalan logistisiin tarpeisiin.
Meitä kiinnostaa se, mikä sinua kiinnostaa.

Mietityttääkö vuokratyö? Lue blogista vuokratyön eduista: Vuokratyö, miksi se voi olla vaihtoehto?

Kiinnostuitko? Käytä tilaisuus hyväksi ja hae linkistä -> http://selekta.likeit.fi/apply/41027500


Selekta on vuonna 1999 perustettu Suomalainen henkilöstöalan yritys, joka on keskittynyt henkilöstövuokraukseen ja rekrytointiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Vaasassa, Rovaniemellä, Oulussa ja Kuopiossa. Meille on ensimmäisten joukossa myönnetty vuonna 2010 alan auktorisointi Suomessa ja olemme HPL:n ja RT:n jäsenyritys.

Työtä rehellisellä otteella jo 20 vuotta www.selekta.fi

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Logistiikkatyöntekijäksi Selektalle

Uusimaa
Porvoo
Uusimaa
Espoo
Helsinki
Kerava
Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 06.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti