Skip to main content

Logistiikkatyöntekijöitä Riihimäelle

Etsimme asiakkaallemme Lindelle useampaa logistiikkatyöntekijää Riihimäen kaasun täyttölaitokselle.

Linde on maailman johtava teollisuuskaasu- ja teknologiayritys. Yhtiö palvelee monen eri teollisuudenalan asiakkaita, kuten ilmailu-, kemian-, elintarvike-, panimo-, elektroniikka-, konepaja- ja metalliteollisuutta sekä terveydenhuoltoa. Linden teollisuuskaasuja käytetään lukemattomissa sovelluksissa, elintärkeää happea sairaaloissa, erikoispuhtaita kaasuja elektroniikan valmistuksessa, vetyä puhtaissa polttoaineissa, ja paljon muuta. Linde toimittaa myös viimeisintä tekniikkaa edustavia kaasunjalostusratkaisuja tukemaan asiakkaiden laajentumista, tehokkuuden parantamista ja päästöjen vähentämistä.

Lisätietoja yrityksestä löydät osoitteesta https://www.linde-gas.fi

Työtehtäviin logistiikkatyöntekijänä kuuluu kaasupullojen käsittelyä kuten esimerkiksi lajittelua, lavottamista, keräämistä ja valvontaa. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin kahdessa tai kolmessa vuorossa ulko- ja sisätiloissa. Halutessasi sinulla on myös mahdollisuus tehdä ylitöitä. Työ on itsenäistä, mutta työkavereita on paljon ja heistä saa seuraa tauoille!

Työssä menestyäksesi olet reipas, motivoitunut, tarkka ja viihdyt rutiininomaisissa tehtävissä. Voit olla työelämään astumassa tai kokeneempi konkari. Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta, työhön perehdytetään kattavasti. Olethan kuitenkin täyttänyt jo 18-vuotta.

Työt alkavat sopimuksen mukaan ja jatkuu kesän lopulle saakka. Mahdollisuus työllistyä elämäntilanteesi mukaan 3 - 6 kuukaudeksi.

Adeccon vuokratyöntekijänä voit olla aina varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

Mikäli voisit olla etsimämme henkilö, jätä hakemus oheisin linkin kautta pikimmiten, kuitenkin viimeistään 30.1.2022. Paikat täytetään mahdollisimman pian, joten olethan nopea!

Lisätietoja antaa Adeccon Sari Lehtonen p. 0406308143, sari.lehtonen@adecco.fi arkisin klo 9-15

Lisätietoja tehtävästä antaa: Sari Lehtonen, sari.lehtonen@adecco.fi

Logistiikkatyöntekijöitä Riihimäelle

Adecco
Riihimäki
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 14.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja