Skip to main content

Löneadministratör

OM MARIEHAMN
Mariehamn, Ålands enda stad med knappt 12 000 invånare. Närheten till naturen och skärgården finns alldeles runt hörnet. Det ger dig förutsättningar att ha mer tid över till allt det viktiga vid sidan av ditt jobb så som familj och vänner, natur, kulturliv, butiker och service.

VÅR VERKSAMHET
Personalkansliet svarar för det strategiska och övergripande arbetsgivar- och personalarbetet, samordning av stadens personal- och lönepolicy, beredning av personalärenden, kompetensutveckling, arbetarskyddsverksamhet, personalhälsovård och personalförmåner.
Kansliet har också hand om uträkning och bokföring av löner och arvoden, upprätthållande av matrikel, beredning och genomförande av avlönings- och anställningsvillkor.

ARBETSUPPGIFTER
Förutom löneredovisning och intern service ansvarar du bland annat för skatteredovisningar, redovisning till inkomstregistret, statistik, friskvård och systemrelaterade uppgifter inom lön samt kvalitetssäkring och utveckling av processer och arbetsrätt. Övriga arbetsuppgifter inom området kan bli aktuella.

KVALIFIKATIONER
Du trivs både med att arbeta självständigt och i team. Det är grundläggande för dig att kunna arbeta under tidspress och du har viljan och kunskapen att lära nytt.

Vi uppskattar att du har förståelse av att arbeta i system, vilket är extra viktigt eftersom Mariehamns stad befinner sig i en spännande digitaliseringsprocess med implementationen av ett HR system.

Det är meriterande om du har arbetat i löneprogrammet Pedago samt har erfarenhet av kollektivavtal och kommunal verksamhet.
Vi ser gärna att du har en yrkeshögskoleexamen.

VILLKOR
Vi kan erbjuda en tillsvidareanställning med inledande prövotid om sex månader. Arbetstid 36,25 h/vecka.

Tillträde eller enligt överenskommelse. Lön enligt avtal.

REKRYTERINGSPROCESSEN
Urvalet sker fortlöpande och intervjuer kan påbörjas innan ansökningstiden är slut.

ANSÖKAN
Vi ber dig söka platsen genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra platser inom Mariehamns stad. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning.

Varmt välkommen med din ansökan!

WWW-osoite: http://www.mariehamn.ax
Yhteystiedot: Frågor riktas till ledande löneredovisare Catty Ramsay +358 18 531230 eller personalchef Sari Hautamäki +35818351276
Työpaikan osoite: Torggatan 17, 22100 MARIEHAMN
Palkkaus: Enligt avtal
Työ alkaa: Enligt överenskommelse
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 06.10.2022 klo 23:59
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/470547/sv_SE
Ilmoitus jätetty: 22.09.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11631755

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Löneadministratör

Mariehamns stad
Maarianhamina
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 22.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti