Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Loppu- ja muuttosiivooja, keikkatyö, Jyväskylä

Asiakkaamme tarjoaa kotisiivouspalveluiden ohella erilaisia erikoissiivouksen palveluita erilaisille kohderyhmille. Asiakkaamme kulmakivinä ovat rehellisyys, turvallisuus sekä asiakkaiden kuunteleminen. He kunnioittavat asiakkaiden toiveita ja toimivat vastuullisesti. Asiakkaamme haluaa kehittää toimintaansa kokoajan ja palaute on heille tärkeää.

Etsimme nyt kyseiselle asiakkaalle Jyväskylään ja ympäristökuntiin

LOPPU- JA MUUTTOSIIVOOJIA

Työ on keikkaluonteista ja keikkojen pituudet vaihtelevat yhdestä päivästä muutaman viikon mittaisiin projektitöihin. Työ alkaa mahdollisimman pian. Työkohteet sijaitsevat Jyväskylän alueella sekä ympäristökunnissa. Omaa autoa tai ajokorttia sinulla ei tarvitse olla. Työkohteet ovat erilaisia uudis- ja saneerauskohteita pääasiassa kerrostaloasuntoja. Loppusiivouksessa asunnossa tehdään siivous, jonka jälkeen asukkaat pystyvät muuttamaan asuntoon. Muuttosiivouskohteissa siivotaan asunto edellisen asukkaan jäljiltä kuntoon seuraavaa asukasta varten. Lisäksi työnkuvaan voi kuulua kotisiivouksia, toimisto- ja liiketilasiivouksia.

Työnkuvaan kuuluvat monipuoliset siivoustyöt kuten pölyjen pyyhkiminen, imurointi, lattioiden kosteapyyhintä, kosteiden tilojen siivoukset, ikkunoiden pesut, kaapistojen pesut yms.

Työ soveltuu erinomaisesti henkilölle, joka on etsimässä itselleen osa-aikaistatyötä tai mahdollisuutta lisätienestiin vaikka opintojen ohessa.

Palkkaus kiinteistöpalvelualan työntekijöiden tes:n mukaan huomioiden työkokemus vastaavista tehtävistä. Lähtöpalkka ilman kokemusta tai vähäisellä kokemuksella on 11.02 €/h. Työ tapahtuu pääsääntöisesti arkisin klo 7-18 välillä. Työtä tehdään pääasiassa työparin kanssa tai tiimissä. Välttämättä sinulla ei tarvitse olla aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä, tärkeintä on hyvä asenne ja motivaatio työtä kohtaan sekä työelämänpelisääntöjen tunteminen.

Edellytämme sinulta

Positiivista ja motivoitunutta asennetta
Ammattiylpeyttä siivoamista kohtaan
Asiakaspalveluhenkisyyttä
Halua oppia uutta
Luotettavuutta
Hyvää fyysistä peruskuntoa
Sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista

Tarjoamme sinulle

Monipuolisen ja vaihtelevan työnkuvan
Perehdytyksen tehtäviin
Motivoituneen työilmapiirin

Kiinnostuitko?

Hae työpaikkaa oheisen linkin kautta. Täytä valmis hakemuspohja ja liitä tarvittaessa mukaan oma hakemuskirje sekä ansioluettelo.

Lisätietoja tehtävästä antaa Valtti Henkilöstöratkaisuilta Piia Joki-Erkkilä p. 050 555 1880 tai piia@valttiratkaisut.fi.

Lisätietoja

Piia Joki-Erkkilä
Johtava työsuhdeasiantuntija
Valtti Henkilöstöratkaisut Oy || Keskustori 1 A 2, 33100 Tampere || Kauppakatu 14 A 27, 40100 Jyväskylä
050 555 1880 || vaihde 010 320 3920
piia@valttiratkaisut.fi || www.valttiratkaisut.fi

Loppu- ja muuttosiivooja, keikkatyö, Jyväskylä

Keski-Suomi
Jyväskylä
Vuokratyö, Määräaikainen ja projektityö, Osa-aikainen ja tuntityö

Julkaistu 16.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus