Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Loppusiivooja, Tampere

Asiakkaamme on kotimainen pieni siivousalan yritys. Yritys toimii niin isojen rakennusyritysten kuin myös tavallisen yksityisen asiakkaan parhaaksi. Siivouspalvelut räätälöidään asiakaskohtaisesti. Asiakkaamme vahvuutena ovat erilaisten vahinkojen siivoukset sekä erilaiset sisäilma- ja homesiivoukset yhteistyössä vahinko- ja remonttiyritysten kanssa. Palvelutarjonta kattaa lisäksi toimisto- ja kotisiivoukset, pienet purku- ja kantotehtävät rakennustyömailla sekä yläpölysiivouset, ikkunoiden pesut ja pienet graffitien poistot.

Etsimme nyt asiakkaallemme

LOPPUSIIVOOJAA

monipuolisiin siivouskohteisiin pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Kyseessä on pääosin loppusiivousta, mutta asiakkaamme palvelutarjonnan vuoksi siivouskohteiden joukossa on myös esimerkiksi toimisto- ja kotisiivouksia. He tekevät paljon erikoissiivouksia, joissa joutuu välillä olemaan korkeissa paikoissa, käyttämään henkilönostimia tai siivoamaan vaikkapa kalma-asuntoa. Asiakkaallamme on myös asiakkaita, joiden toiminta edellyttää siivoojilta suppean turvallisuusselvityksen tekemistä.

Kyseessä on kokoaikaityö, jossa on 30-37,5 h/vko työtä. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereella ja ympäristökunnissa. Työtä tehdään arkisin klo 7-16 pareittain tai pienessä ryhmässä kohteesta riippuen. Työsuhde on vuokratyösuhde, jonka aikana tehtävään valitulle henkilölle perehdytetään tehtävät ja tavat toimia. 6 kk - 12 kk jälkeen asiakkaalla on halutessaan mahdollisuus siirtää henkilö ns. omille kirjoilleen tai työsuhde muutetaan toistaiseksi voimassaolevaksi vuokratyösuhteeksi.

Asiakkaamme arvostaa aikaisempaa kokemusta siivoustyöstä. Työtehtävään tullaan kuitenkin perehdyttämään kohdekohtaisesti sekä asiakkaan toimintatavat huomioiden, joten aikaisempi siivouskokemus ei ole välttämätöntä

Palkkaus kiinteistöpalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Edellytämme sinulta

Mielellään aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä
Positiivista ja vastuullista asennetta työtä kohtaan
Oma-aloitteisuutta ja itsenäistä työotetta
Arvostusta omaa tekemistä kohtaan
Hyvää fyysistä peruskuntoa
Nuhteetonta taustaa
Halua palvella asiakkaita
B-ajokorttia
Sujuvaa suomenkielen ymmärrystä ja osaamista

Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kehittyä siivousalan osaajana
Vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät sekä työkohteet
Iloisen ja motivoituneen työyhteisön tuen

Arvostamme

Työturvallisuuskortin voimassaolemista

Kiinnostuitko?

Hae työpaikkaa oheisen linkin kautta. Liitä hakemukseen vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi. Paikkoja täytetään soveltuvien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Valtti Henkilöstöratkaisuilta Piia Joki-Erkkilä, p. 050 555 1880 tai piia@valttiratkaisut.fi.

Lisätietoja

Piia Joki-Erkkilä
Johtava työsuhdeasiantuntija
Valtti Henkilöstöratkaisut Oy || Keskustori 1 A 2, 33100 Tampere || Kauppakatu 14 A 27, 40100 Jyväskylä
050 555 1880 || vaihde 010 320 3920
piia@valttiratkaisut.fi || www.valttiratkaisut.fi

Loppusiivooja, Tampere

Pirkanmaa
Tampere
Kokopäiväinen
1 - 2 vuotta

Julkaistu 27.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus