Skip to main content

Loppusiivoojia

Hei sinä reipas ja luotettava rakennussiivouksen konkari tai alasta kiinnostunut tyyppi! Etsimme juuri sinua!

Haemme RAKENNUSSIIVOOJIA Kuopion alueella toimiville asiakkaillemme.

Rakennussiivoojan tehtäviin kuuluu työmaan siivoamista P1 valmiuteen. Työtehtäviisi kuuluu mm. rakennuksen aikaisen betonipölyn puhdistaminen pinnoilta. Työt pitävät sisällään myös imurointia, ikkunoiden pesua ja pintojen puhdistusta. Työnkuva on siis monipuolinen!

Rakennussiivoojilta toivomme aiempaa kokemusta siivoustehtävistä. Kokemus työmaalta on ykkösvaltti, mutta kokemus esimerkiksi ylläpitosiivouksista on hyvä pohja aloittaa rakennussiivoojan työt. Siivousalan koulutus antaa myös hyvät valmiudet työhön. Eduksesi katsomme voimassa olevan työturvakortin ja oman auton käyttömahdollisuuden.

Meille tärkeintä on kuitenkin periksiantamaton asenteesi, omatoiminen ja ahkera työotteesi sekä kykysi työskennellä niin yksin kuin ryhmässäkin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Hae pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Lisätietoja:
Heidi Hämäläinen 040 558 9342
heidi.hamalainen@sihti.fi

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Heidi Hämäläinen, heidi.hamalainen@sihti.fi

Loppusiivoojia

Kuopio
Kokopäiväinen

Julkaistu 22.07.2021

Jaa työpaikkailmoitus