Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lukitus-/turvalaiteasentaja

Etsimme asiakkaallemme LukkoPro Oy:lle LUKITUS- ja TURVALAITEASENTAJAA

kokoaikaiseen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ouluun. LukkoPro Oy tarjoaa lukitus- ja turvatekniikan ratkaisuja yrityksille ja yritysasiakkaille. Tehtävässäsi työskentelet vaihtelevissa lukitus- ja turvajärjestelmien huolto-, ylläpito- ja asennustehtävissä. 

Odotamme hakijoilta huolellisuutta ja luotettavuutta sekä motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. Edellytämme hakijoiltamme myös aikaisempaa kokemusta lukitus- ja/tai turvalaitejärjestelmistä. Lisäksi hakijoilla tulee olla B-ajokortti. Tehtävään soveltuva koulutus ja aikaisempi työkokemus esim. teknisestä kiinteistönhoidosta katsotaan hakijan eduksi. Työssä tarvitset myös Abloy-valtuuskorttia sekä turvasuojaajakorttia, joiden hankinnassa voidaan tarvittaessa avustaa.

Hakijoilta edellytämme

  • motivoitunutta työotetta, huolellisuutta ja luotettavuutta
  • aikaisempaa kokemusta lukitus- ja/tai turvalaitejärjestelmistä
  • B-ajokorttia

Tarjoamme

  • mahdollisuuden vakituiseen työsuhteeseen turvallisuusalan kehittyvässä, vakavaraisessa ja yksityisomistuisessa yrityksessä
  • mukavan työporukan sekä jatkuvan tuen työsuhteesi aikana
  • nykyaikaisimmat työvälineet
  • mainion alustan kehittää itseäsi sekä ammattitaitoasi mielenkiinnonkohteidesi mukaisesti

Mikäli etsit vakituista työtä lukitusalalla ja olet myös kiinnostunut turvalaiteasennuksista, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoa tehtävästä antavat Go On Oulun HR-koordinaattori Aino Maaninka +358 40 054 8811 sekä HR-asiantuntija Ulla Kolehmainen +358 44 330 8824. Emme valitettavasti pysty käsittelemään sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Hae tätä työpaikkaa

Lukitus-/turvalaiteasentaja

Oulu
Kokopäiväinen, Vakituinen
Muu koulutustaso

Julkaistu 07.06.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja