Skip to main content

Lukkoseppä, Joensuun Lukituspiste Oy

Joensuun Lukituspiste Oy on vuonna 2003 perustettu turvallisuusalan yritys. Palvelemme asiakkaitamme lukitus- ja turvallisuusasioissa yli 20 vuoden kokemuksella. Asiakkaitamme ovat mm. kunnat, rakennusliikkeet, pientalorakentajat, isännöitsijätoimistot sekä suuret kiinteistölaitokset. Toimintamme perusteita ovat laatu, luotettavuus, täsmällisyys sekä nopea palveluaika. Kattavasta tarjonnastamme löytyvät perinteiset lukitustuotteet sekä modernit turvajärjestelmät. Meille on myönnetty kansainvälinen ISO 9001:2008 -standardiin perustuva laatusertifikaatti.

Haemme asiakkaallemme Joensuun Lukituspiste Oy:lle LUKKOSEPPÄÄ vakituiseen työsuhteeseen Joensuuhun. 

Työtehtäviisi kuuluu sekä sähköisten että mekaanisten lukkojen asennuksia, kulunvalvonnan asennuksia sekä kameroiden ja oviautomatiikan asennuksia. Teet työtäsi pääsääntöisesti rakennustyömailla, mutta jonkin verran myös yksitysasiakkaiden luona.

Sinun ei tarvitse olla valmis tekijä, sillä tehtävään koulutetaan. Oikea asenne työhön on tärkein edellytys valinnalle. Lisäksi sinulta edellytetään nuhteetonta taustaa (turvallisuusselvitys). Odotamme sinulta myös IT-taitoja, hyviä kädentaitoja sekä halua oppia uutta. Katsomme eduksesi sähköalan perustutkinnon.

Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan suoraan asiakkaamme kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan joulu- / tammikuussa. Työaika on klo 7-15 (myöhemmin mahdollista klo 8-16). Palkkaus ja työehdot pohjautuvat teknologiateollisuuden TES:een, mutta palkkaus neuvotellaan asiakkaan kanssa sopimuksen mukaan. 

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työpaikan vakaassa, paikallisessa yrityksessä, jossa työntekijät viihtyvät ja vaihtuvuus on vähäistä. Abloy-valtuutettuna lukkoliikkeenä asiakkaamme käytössä on turvallisuusalan viimeisimmät tuotteet ja tietotaito, minkä avulla he pystyvät tarjoamaan asiakkailleen parhaat mahdolliset tuotteet sekä ajantasaiset tiedot.

Oletko etsimämme työntekijä? Toimi nopeasti ja jätä hakemus alla olevan linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan työntekijän löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Joensuun asiakkuuspäällikkö Jussi Riikonen, p. 050 377 9905, [email protected]

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Lukkoseppä, Joensuun Lukituspiste Oy

Joensuu
Kokopäiväinen

Julkaistu 30.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti