Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Lumityöntekijä

Lumityöntekijä

Oletko hyväkuntoinen, luotettava tekijä, joka on kiinnostunut fyysisestä osa-aikatyöstä? Etsimme asiakkaillemme talveksi lumityöntekijöitä. Työ sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyötä etsivälle henkilölle.

Työpäivät koostuvat käsilumitöistä sekä hiekoituksesta asiakasyrityksen kohteissa, kuten kerrostalojen ja liikkeiden pihoissa.

Työssä vaaditaan ainoastaan hyvää fyysistä kuntoa ja reipasta asennetta työhön. Ajokortti ja työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Tarjoamme:
- Mukavan porukan ja mahdollisuuden pitkäaikaisen työsuhteeseen
- Bonusohjelman jäsenyys Boltin kautta
- Joustavan työllistymisen oman elämäntilanteen mukaan

Työ on osa-aikaista ja voi sijoittua myös viikonlopuille ja arkipyhille. Työn määrä on täysin riippuvainen lumen määrästä ja työtä voi tulla pikaisellakin varoitusajalla. Keikat tulevat tarjolle sovellukseen, josta rekrytointiprosessin läpäissyt työnhakija voi itse hakea keikalle.

Lisätietoja kyseisestä työpaikasta ja muista Boltin työmahdollisuuksista antaa rekrytointikonsulttimme Maiju Tyystälä numerosta 050 518 8289 tai sähköpostitse maiju.tyystala@bolt.works.

Haku päättyy: 30.11.2021

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Lumityöntekijä

Oulu
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Henkilöstöpalvelu Heimo
Päijät-Häme
Kesko Oy Kauppiaat
Nurmijärvi
Bolt.Works Oy
Iisalmi