Skip to main content

Lumityöntekijöitä

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalvelualan uusi piristys. Me teemme asiat paremmin ja etsimmekin rakennusalan parhaita tekijöitä. Toimimme Etelä-Suomen alueella, toimipisteemme sijaitsee Helsingin Pukinmäessä. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin, mahdollisuus myös vakinaistua.

Talvi alkaa hetken päästä kolkuttelemaan ovia ja työmaat pitää saada pidettyä puhtaina lumesta, että rakennustyöt jatkuvat katkeamatta eteenpäin.

Etsimme ProMestan joukkoomme ahkeria ja ennenkaikkea luotettavia LUMITYÖNTEKIJÖITÄ pääkaupunkiseudun työmaille tulevalle lumisesongille. 

Lumityöntekijän tehtäviin kuuluvat fyysiset lumityöt työmailla. Jos sinulla on kokemusta lumenpudotuksista katolta, on siitä etua myös. Lumitöiden jälkeen voit jatkaa meillä töitä osaamisesi mukaan rakennustyöntekijä ja/tai rakennusaputyöntekijänä. Rakennusaputyöntekijän työt pitävät sisällään ja osaamisesta riippuen rakennuslogistiikkaa, purkutöitä, pintojen suojausta, raivausta, piikkausta, etu- ja jälkitöitä sekä muita erittäin vaihtelevia rakennustyömaan avustavia tehtäviä. Olet apumiehen roolissa, ja työtehtävät määräytyvät omien taitojesi mukaan. Hae rohkeasti! 

Lisätietoja: Veli-Pekka p.040 023 6788 tai [email protected]

Täytä hakemus tästä: http://promesta.likeit.fi/apply/10914713

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa lähes päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi myös muihin soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös suosittelijasi, kuten työnjohtaja edellisiltä työmailta.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti