Skip to main content

Lupavalmistelija

Vahvistamme resurssejamme!

Etsimme joukkoomme asiakaspalvelutaitoista ja kehittämismyönteistä lupavalmistelijaa vakinaiseen virkaan varmistamaan laadukkaan kaupunkiympäristön rakentumista Espooseen.

Lupavalmistelijana huolehdit osaltasi rakennettuun ympäristöön ja kaupunkikuvaan liittyvästä ohjauksesta sekä neuvonnasta. Päätät alle 2000 neliömetrin rakennusluvista ja toimenpideluvista sekä valmistelet lautakunnalle oman vastuualueesi rakennushankkeet.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisten tehtävien lisäksi kannustavan ja asiantuntevan työyhteisön, joustavat työajat sekä laajat etätyö- ja kouluttautumismahdollisuudet.

Työpaikan nimi ja osoite: Ympäristö- ja rakennusvalvontakeskus, rakennusvalvonnan palvelualue, Kirkkojärventie 4, 02770 Espoo.
Työaika: 36h 15min / vko.
Tehtäväkohtainen palkka: 3517,44 €/kk + yleiskorotus + lisät.
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulu- tai opistotasoinen tutkinto.

Tehtävässä edellytetään monipuolista kokemusta rakennussuunnittelusta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, rohkeutta päätöksentekoon sekä hyviä yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä ja tietotekniikan hallintaa. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä ajokorttia.

Arvostamme kokemusta rakennusvalvonnan tehtävistä, perehtyneisyyttä pientalojen suunnitteluun, kehittämismyönteisyyttä sekä avoimuutta hyödyntää uusia toimintamalleja ja digitaalisia työkaluja. Luemme eduksi ruotsin ja englannin kielen taidon.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Yhteystiedot: Tehtävästä lisätietoja antaa:
Rakennuslupapäällikkö Jari Saajo, puh. 040 636 5871, [email protected]
Tavoitettavissa 27.6.-8.7., 8.8-19.8., parhaiten tavoitettavissa klo 8-9 tai klo 15-16.
Työpaikan osoite: Kirkkojärventie 4, 02770 ESPOO
Palkkaus: Tehtäväkohtainen palkka: 3517,44 €/kk
Työ alkaa: 1.9.2022
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 19.08.2022 klo 15:45
Jätä hakemus: http://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-04-151-22/fi_FI
Ilmoitus jätetty: 30.06.2022
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11495191

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti