Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

LVI-asentaja

Etsimme asiakkaallemme U-H Talotekniikka Oy:lle LVI-asentajia pääkaupunkiseudulle!

U-H Talotekniikka Oy on vuonna  2015 perustettu monipuolinen LVI urakoitsija. He työllistävät yli 25 henkeä ja toiminnan pääpaino on tällä hetkellä saneerauskohteissa. Heidän asiakaskunta koostuu niin taloyhtiöistä, yrityksistä, pääkaupunkiseudun kaupungeista kuin yksityisistä henkilöistä.

LVI-asentajana vastaat linjasaneerauskohteiden asennus- sekä korjaustöistä. Hakijalla tulisi olla alalta jo vuoden tai muutaman kokemus. Älä kuitenkaan pelkää jättää hakematta, mikäli sinulle ei ole vielä työkokemusta karttunut, jos sinulla on kuitenkin tehtävään soveltuva koulutus. Etsimme ensisijaisesti henkilöitä, jotka kykenevät itsenäiseen työskentelyyn ja joilla on positiivinen työskentelyasenne. 

Työkohteet sijaitsevat PK-seudulla hyvien kulkuyhteyksien varrella. Töitä tehdään arkisin päivävuorossa. Työsuhde on alkuun määräaikainen, mutta hyvälle tekijälle voidaan tarjota myös vakituista työsuhdetta. 

Odotamme sinulta

Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja/tai työkokemusta
- Työturva- ja tulityökorttia
- Suomen, viron tai englannin kielen osaamista
- Itsenäistä työskentelyotetta ja hyvää työmotivaatiota

Hae paikkaa jättämällä CV:si ja yhteystietosi järjestelmäämme. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä! Lisätietoja tehtävästä antaa HR-konsultti Vilma Harju, s-posti: vilma.harju@uniflex.fi / puh. 040 660 4852. 

- Me Uniflexilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen, suorarekrytointeihin ja soveltuvuusarviointeihin. Työllistämme henkilökuntaa mm. asiakaspalvelu, contact center, myynnin, markkinoinnin, taloushallinnon, logistiikan, teollisuuden ja rakennusalan tehtäviin Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Yhtä laajalta alueelta löytyy myös suorarekrytointeihimme tyytyväisiä asiakkaita. Pörssiyrityksen toiminnan kuuluu olla läpinäkyvää ja noudatamme samaa avoimuutta myös viestinnässämme. Uskomme oikeudenmukaisuuteen, yhdessä sovittujen sääntöjen noudattamiseen ja kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon. Auktorisoituna henkilöstöpalvelualan yrityksenä olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan sekä toimeksiantajiamme että työntekijöitämme kohtaan. Lue lisää meistä ja avoimista työpaikoistamme osoitteessa www.uniflex.fi -

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

LVI-asentaja

Espoo
Helsinki
Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 15.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti