Skip to main content

LVI-asentaja

TOKI LVI hoitaa Päijät-Hämeen alueella kaikki LVI-asennustyöt pienimmistä hanan vaihdoista aina isoihin kokonaisuuksiin niin kotitalouksille, yrityksille ja taloyhtiöillekin ammattitaidolla. Lue lisää: https://toki-lvi.fi/

Haemme TOKI LVI:lle Lahteen LVI-asentajaa.

Työ sisältää monipuolisia työtehtäviä, kuten huoltotöitä, lämpöpumppuasennuksia sekä uudispuolen LVI-töitä vaihtelevissa kohteissa. Työtehtäviä voidaan muokata ja kehittää oman osaamisesi sekä kiinnostuksesi mukaan.

Työ edellyttää LVI-alan tutkintoa sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Työssä tarvitset voimassa olevia työturvallisuus- ja tulityökortteja sekä B-ajokorttia. Toivomme sinun olevan asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja itsenäiseen työskentelyyn kykenevä henkilö. Mainitsethan hakemuksessasi myös mahdolliset erityisosaamisesi ja -lupasi (esim. hitsaustaidot, kylmäluvat), sillä nämä katsotaan ehdottomasti eduksesi. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, työkalut ja -auton sekä kannustavan työympäristön.

Työsuhde alkaa 12 kuukauden määräaikaisella sopimuksella, jonka jälkeen on mahdollista työllistyä suoraan asiakasyrityksen kirjoille. Kyseessä on kokoaikainen työ ja työajat sijoittuvat klo 7-16 välille.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi pian, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lahden HR-asiantuntija Neea Päärilä, neea.paarila@go-on.fi, puh. 0440294444.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

LVI-asentaja

Lahti
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 23.09.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Etelä-Pohjanmaa
Sihti
Riihimäki
Barona Rakennus
Oulu
Eezy Oyj
Turku
Eezy Oyj
Uusimaa
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti