Skip to main content

LVI-asentaja

ProMesta keskittyy rakennusalan ammattilaisiin. Me teemme asiat paremmin ja etsimmekin rakennusalan parhaita tekijöitä. Toimimme Etelä-Suomen alueella, toimipisteemme sijaitsee Helsingin Pukinmäessä. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin, mahdollisuus myös vakinaistua.

Haemme LVI-asentajaa saneerauskohteeseen Helsingin Töölöön. Aikaisempaa kokemusta kylpyhuoneiden kattohajoituksista+pintakromiputkien asennuksista puristusliitoksin täytyy olla. Pinta-asennukset pitää suoriutui siististi ja aikaisempaa kokemusta hitsauksista- ja juotoista vaaditaan. 

Työllistämme sinut vahvuutesi ja kokemuksesi huomioiden. Työssä vaaditaan voimassa olevaa tulityö- ja työturvallisuuskorttia. Palkkaus kokemuksen ja ammattiosaamisen mukaan. Ammattilaisille on töitä pitkäksi aikaa. 

Jos kiinnostuit, niin soita suoraan tai jätä hakemus.

Veli-Pekka p.0400236788 tai [email protected]

Jätä hakemus tästä: http://promesta.likeit.fi/apply/10915299

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös mahdolliset suosittelijasi, hyvä palaute aikaisemmilta työnantajiltasi helpottaa työllistymistäsi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti