Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

LVI-asentaja Kalajoelle

Tevi Systems Oy on valtakunnallisesti toimiva LVI-urakoinnin ammattilainen ja ammattilaisten kumppani LVI-projekteissa. Yrityksen vahvuudet ovat liike- ja toimitilakohteiden LVI-urakoinnissa, LVI-saneeraustöissä, lämmönjakokeskusten ja maalämpöjärjestelmien asennustöissä sekä kaukolämpöverkostojen rakentamisessa.

Etsimme asiakasyrityksellemme Tevi Systemsille LVI-ASENTAJAA Kalajoelle. Vastuullesi kuuluvat talotekniset LVI-työt liike- ja toimitilakohteissa.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta taloteknisistä LVI-töistä. Tarvitset työssäsi B-ajokortin sekä tietysti roimasti vastuullista ja toimeliasta asennetta.

Tarjolla on vakituinen paikka kasvavassa kalajokisessa yrityksessä, jossa tehdään töitä hyvässä yhteishengessä osaavien ammattilaisten porukassa. Palkka on neuvoteltavissa ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi linkin kautta ja kerro tarkemmin millaista tehtävään soveltuvaa osaamista sinulta löytyy.

Lisätietoja antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

LVI-asentaja Kalajoelle

85140 Kalajoki
86100 Pyhäjoki
Raahe
Kokopäiväinen

Julkaistu 24.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus