Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

LVI-asentaja Suomussalmelle

Tevi Systems Oy on valtakunnallisesti toimiva LVI-urakoinnin ammattilainen ja ammattilaisten kumppani LVI-projekteissa. Yrityksen vahvuudet ovat liike- ja toimitilakohteiden LVI-urakoinnissa, LVI-saneeraustöissä, lämmönjakokeskusten ja maalämpöjärjestelmien asennustöissä sekä kaukolämpöverkostojen rakentamisessa.

Etsimme asiakasyrityksellemme Tevi Systemsille LVI-ASENTAJAA Suomussalmelle. Vastuullesi kuuluvat talotekniset LVI-työt (lämpö- ja vesijohtoasennukset) koulutyömaalla. Etsimme tekijää jo käynnissä olevaan vuoden mittaiseen projektiin. Projektin valmistuttua sinulla on mahdollisuus työllistyä muihin Tevi Systemsin kohteisiin eli töitä on tarjolla pitkäksi aikaa!

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta taloteknisistä LVI-töistä. Tarvitset työssäsi B-ajokortin sekä tietysti roimasti vastuullista ja toimeliasta asennetta. Työsi alkavat toukokuussa.

Tarjolla on pitkäaikainen paikka kasvavassa kalajokisessa yrityksessä, jossa tehdään töitä hyvässä yhteishengessä osaavien ammattilaisten porukassa. Palkka on neuvoteltavissa ja työt alkavat sopimuksen mukaan.

Jätä hakemuksesi linkin kautta ja kerro tarkemmin millaista tehtävään soveltuvaa osaamista sinulta löytyy.

Lisätietoja antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, heidi.leppakari@go-on.fi

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

LVI-asentaja Suomussalmelle

Kainuu
89400 Hyrynsalmi
Kajaani
88900 Kuhmo
89200 Puolanka
88600 Sotkamo
89600 Suomussalmi
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 24.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus