Skip to main content

LVI-asentajia

Haemme asiakkaallemme LVI-Star Oy:lle

LVI/putkiasentaja sekä LVI-asentajia

pitkäkestoisiin työmaakohteisiin.

LVI Star Oy on vuonna 2012 perustettu LVI-alan yritys, joka on keskittynyt LVI-alan korjausrakentamiseen. Yleisimmät kohteet meillä ovat asunto-osakeyhtiöiden linjasaneeraukset sekä toimitila muutokset. Suurin osa töistä tehdään rakennusliikkeille. Lisäksi asunto-osakeyhtiöt tilaavat meiltä suoraan.

Tällä hetkellä haemme osaajia pk-seudulle käynnissä oleviin sekä käynnistyviin linjasaneeraus kohteisiin. Meillä tavoitteena on saada toimiva työryhmä missä jokainen tuntee itsensä kuuluvan osaksi porukkaa. Työporukat pyritään myös pitämään kasassa työmaiden vaihtuessa. Tarkoitus on, että jokainen pääsee käyttämään omia vahvuusalueitaan ja haastamaan itseään. Mikäli halukkuutta löytyy, yritys tukee myös kouluttautumaan esim. nokkamiehen tai työnjohtajan tehtäviin.

Haettavilta työntekijöiltä halutaan kiinnostuneisuutta alaan ja uuden oppimiseen sekä kykyä soveltaa jo opittuja asioita. Työntekijöiltä vaaditaan vähintään vuoden työkokemus alalta ja itsenäiseen työhön soveltuvuutta. Kokemukset linjasaneerauksista katsotaan eduksi.

Mitä me voimme tarjota sinulle?

Tarjoamme sosiaalisen ja hyvin keskenään toimeentulevan työyhteisön, joka voi olla tekemisissä myös työajan ulkopuolella.

Arvostamme työntekijöitämme ja jokainen otetaan huomioon. Lisäksi tarjoamme tietysti kilpailukykyisen palkan etuuksineen.

Työsuhde alkaa vuokratyösuhteena, mutta hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyrityksen palvelukseen.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, niin täytä hakemus pikaisesti kyseisen työpaikkailmoituksen kautta. Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Seljas, Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, puh. 044 777 5109, tommi.seljas@hpheimo.fi

LVI-asentajia

Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö
Muu koulutustaso

Julkaistu 13.04.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus