Skip to main content

Etsimme kasvavalle LVI-alan yritysasiakkaallemme LVI-suunnittelijaa pitkään työsuhteeseen Turkuun!

Yritysasiakkaamme palveluihin kuuluvat kokonaisvaltaisesti laite- ja järjestelmäkokonaisuuksien asennustyöt, käyttöönotot sekä käyttökoulutukset laitteiden asianmukaisen ja turvallisen käytön varmistamiseksi.

Tehtävä määräytyy tarkemmin sinun osaamisesi ja mielenkiinnonkohteiden mukaisesti. Voit halutessasi toimia suunnittelijan tehtävissä tai voit olla kentällä mukana asennustehtävissä ja koulutustehtävissä osana dynaamista tiimiä. Asiakkaina on isoja toimijoita.

Toivomme, että sinulla olisi kokemusta teollisuuden tai kiinteistöalojen tehtävistä. Voit olla jo alan kokenut konkari tai vasta työurasi alkumetreillä. Sinulla on hallussa 2D-suunnittelu sekä sinulla on hyvät tietotekniset taidot, tulet käyttämään työssäsi mm. Exceliä ja AutoCadia.

Työ ja palkka määräytyy tekijän mukaan, tehtävässä on hyvät mahdollisuudet jatkoon sekä vakinaiseen työsuhteeseen asiakasyrityksemme kirjoilla. Työajat ovat joustavat, voit halutessasi tehdä myös osa-aikaisesti töitä. 

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä ja työsuhde solmitaan Suomen Henkilöstötalon kanssa.

Lisätietoja tehtävästä saat Suomen Henkilöstötalon Tiina Vainiolta arkisin klo 9-15 numerosta 0102306527.

Kiinnostuitko?

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, hae paikkaa pikaisesti sähköisen hakujärjestelmämme kautta tai lähettämällä hakemuksesi sekä CV:si sähköpostilla osoitteeseen tyonhaku@henkilostotalo.fi. Käytä otsikkona hakemaasi paikkaa.

Tartu mahdollisuuteen ja tule mukaan Suomen Henkilöstötalon porukkaan! Tsemppiä hakuun!

Tiedätkö jonkun, joka kaipaisi uusia haasteita urapolulleen? Kauttamme on auki aina useita työpaikkoja, joihin on liitetty vinkkipalkkio. Käy katsomassa avoimet vinkkipalkkiopaikat täältä

Suomen Henkilöstötalo on koko Suomen alueella toimiva vuonna 2008 perustettu rekrytointialan asiantuntijayritys, joka palvelee sekä työnantajia että työnhakijoita. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Toimintaamme ohjaavat ihmisläheisyys, laatu, luotettavuus ja avoimuus. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat toimintamme keskipisteessä, ja siksi pidämme heistä erittäin hyvää huolta ja panostamme jokaiseen kohtaamiseen! 

Lue meistä lisää verkkosivuiltamme

LVI-suunnittelija

Varsinais-Suomi
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 14.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus