Skip to main content

Maalaamotyöntekijöitä Finelcomp Oy:lle Outokumpuun

Aloitetaanko puhtaalta TYÖ pöydältä?

Haemme asiakkaallemme FINELCOMP OY:lle MAALAAMOTYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen Outokumpuun. Tuotanto jatkaa kasvamistaan ja maalaamolinjastot siirtyvät sekä 2-vuoroon että 3-vuoroon, joten etsinnän alla tekijät viimeisiin paikkoihin maalaamon tiimissä!

Työtehtävä: Työtehtäviisi kuuluvat erilaisten ohutlevytuotteiden maalaus-, suojaus-, ripustus- sekä purkutehtävät maalauslinjastolla. Tehtaassa pääset hyödyntämään nykyaikaisia laitteita ja olemaan osa suomalaista kasvutarinaa. Työ pitää sisällään eri painoisten ja kokoisten kappaleiden ripustelua olkalinjan yläpuolelle, joten työ on osaltaan fyysistä.

Taustastasi riippuen työt voivat alkaa valmistelu-, ripustelu- ja purkutehtävistä, mutta halutessasi sinä voit opetella työn ohella jauhemaalaksen salat ja siirtyä linjastolla teollisuusmaalarin tehtäviin.

Sinulta toivotaan:

  • oma-aloitteisuutta
  • huolellisuutta ja tarkuutta
  • hyvää työasennetta
  • hyviä ryhmätyötaitoja
  • vuorotyövalmiutta

Työvuoromalli: 2-vuorotyö, valmius / mahdollisuus 3-vuorotyöhön

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Aloitusajankohta ja kesto: Työt alkavat sovitusti , tarjolla pitkäaikainen työpaikka.

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Baronan edut käytössäsi

Kun työllistyt Baronalle saat käyttöösi baronalaisten edut. Voit hyödyntää sekä vaihtuvia että pysyviä etuja ympäri vuoden. Saat käyttöösi tarjoushinnat useisiin kuntosali- ja hyvinvointiketjuihin ympäri Suomen, alennuskoodeja yhteistyöyritystemme verkkokauppoihin ja sesongeittain vaihtuvia tarjouksia majoituspalveluihin.

Ota askel kohti seuraavaa urapolkuasi ja lähetä sähköinen hakemus mahdollisimman pian. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien tekijöiden löydyttyä!

Lisätietoja klo 09-15 välisenä aikana: Mervi Leinonen, 050 599 9580, mervi.leinonen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 31.01.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: mervi.leinonen@barona.fi, 0505999580

Finelcomp Oy

Finelcomp Oy tuottaa ratkaisuja sähkönjakelu- ja telelaitteiden kotelointi- ja kiinnitysmekaniikan tarpeisiin sekä tarjoaa korkealaatuista ja kilpailukykyistä ohutlevyosien sopimusvalmistusta asiakkailleen.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Maalaamotyöntekijöitä Finelcomp Oy:lle Outokumpuun

Finelcomp Oy
83500 Outokumpu
Joensuu
71200 Tuusniemi
73600 Kaavi
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.01.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja