Skip to main content

Maalareita julkisivuremonttiin Rovaniemelle

Haemme asiakkaallemme ammattitaitoisia MAALAREITA julkisivuremonttiin Rovaniemelle!

Toivomme sinulta:
- Kokemusta maalausalan työtehtävistä
- Kykyä työskennellä itsenäisesti
- Tarkkaa ja huolellista työotetta
- Voimassa olevaa työturvallisuuskorttia

Työt alkavat alustavasti kesäkuun loppupuolella sopimuksen mukaan. Työkeikka kestää alustavan arvion mukaan noin pari viikkoa. Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä ja haastattelemme jo hakuaikana. Mikäli työtehtävä kuulostaa sinulle sopivalta, jätä hakemuksesi meille sähköiseen järjestelmään oheisen linkin/painikkeen kautta.

Lisätietoja:
Minja Murtomaa
050 444 4452

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Rekrytointipalvelu Sihti on henkilöstöpalvelualan kasvuvoimainen ammattilainen ja toimii osana Adecco-konsernia. Tavoitteenamme on kulkea henkilöstöpalveluiden etulinjassa ja olla alan pätevin pelaaja!

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minja Murtomaa, minja.murtomaa@sihti.fi

Maalareita julkisivuremonttiin Rovaniemelle

Sihti
Rovaniemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Sihti
Sotkamo
Sihti
Kuopio
Sihti
Kuopio
Eezy Oyj
Keski-Suomi