Skip to main content

Maalari

Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteesta hpl.fi/auktorisointi/etusivu.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Etsimme asiakasyrityksellemme osaavia ja omatoimisia maalareita kevään-kesän ulkomaalaus-sesonkiin. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa Tampereella ja ympäristökunnissa. Työt ovat projekti-luonteisia, muutamasta viikosta useampaan kuukauteen kestäviä määräaikaisia maalaustehtäviä. Hyvällä tekijällä on mahdollisuus työllistyä useampaan projektiin koko sesongin ajaksi ja myös sen jälkeenkin.

Työt koostuvat pääasiassa uudiskohteisiin (omakoti- rivi- ja kerrostalot) tehtävistä yleistason ulko-maalauksista. Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta alalta. Mahdollisimman monipuolinen alan kokemus katsotaan hakijalle eduksi. Arvostamme oma-aloitteisuutta, ripeyttä, hyvää fyysistä kuntoa sekä vastuullista asennetta. Oman auton käyttö-mahdollisuus sekä suoritettu työturvallisuuskortti katsotaan hakijan eduksi.

Työ on arkisin tehtävää päivätyötä, jota tehdään pääasiassa kahdeksan tuntia päivässä ja 40 tuntia viikossa.

Haastatteluita tehtävään järjestetään pikaisella aikataululla, joten täytä hakemus heti oheisen linkin kautta. Kerro hakemuksessa mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuk-sestasi. Tehtävään liittyviin kysymyksiin vastaa Click Henkilöstöpalvelut Oy, Carita Tuli, arkisin 8:00-16:00, puh. 050 411 6507.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Click Henkilöstöpalvelut Oy, myyntipäällikkö Carita Tuli, puh. 050 411 6507. Puhelintiedustelut arkisin klo 8:00-16:00 välillä.
Työpaikan osoite: 33100 TAMPERE
Palkkaus: Maalausalan TES
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan heti.
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 3 - 6 kk
Haku päättyy: 20.05.2021
Ilmoitus jätetty: 06.05.2021

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Maalari

Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen
3 - 5 vuotta

Julkaistu 21.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus