Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Maalari

Haemme Jyväskylän alueelle itsenäisesti työskenteleviä MAALAREITA loppukesän ja syksyn työkohteisiin.

Tässä tehtävässä ammattitaitoinen työskentelyote ja monipuolisten työtehtävien kautta karttunut kokemus ovat valttikorttejasi. Koulutus alalle on toivottava pohja näihin töihin.

Etsimme siis maalareita, jotka pystyvät työskentelemään itsenäisesti monipuolisissa ympäristöissä, eivätkä pelkää tarttua toimeen haastavissakaan tehtävissä. Töitä on tarjolla niin uudis- kuin saneerauskohteissakin. Työpestien pituudet vaihtelevat lyhyistä keikoista useamman kuukauden pituisiin määräaikaisiin työsuhteisiin.

Kattava kokemus sisämaalausten, tapetointien ja tasoitusten lisäksi myös esimerkiksi julkisivurappauksista tai laatoituksista on eduksesi haussa.

Sinulla tulisi olla voimassa oleva työturvallisuuskortti tai mahdollisuus suorittaa se tarpeen vaatiessa. Työotteeltasi olet oma-aloitteinen ja reipas tekemään töitä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat eduksi, mutteivat edellytys työhön valittavilta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemus nettisivujemme sihti.fi kautta. Lähetä hakemuksesi pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Erja Kokkonen, +358 407251340, erja.kokkonen@sihti.fi