Skip to main content

Primary tabs

Samankaltaisia työpaikkoja

Maalauslinjan työntekijä, Veljekset Vaara

Oletko oma-aloitteinen ja reipas työntekijä? Etsit töitä kesäksi tai pidemmäksi aikaa? Me etsimme sinua.

Haemme asiakasyrityksellemme Veljekset Vaaralle Tervolaan työntekijöitä maalauslinjalle vuodelle 2021. 

Vaara-konserni on lappilainen perheyritys, joka 30 miljoonan liikevaihdollaan työllistää yli 70 henkilöä Tervolan Puupuistossa. Veljekset Vaara Oy, Vaaran Metsä Oy ja Vaaran Palkki Oy muodostavat kasvavan ja kehittyvän yrityskonsernin, joka hallitsee koko puunjalostusketjun metsästä hirsiksi ja maalatuiksi ulkoverhoustuotteiksi. Vaara-konsernin arvot ovat elinvoimainen ja vastuullinen, luotettava sekä yhdessä menestyvä.

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset maalauslinjan ja tuotannon työtehtävät. Perehdytämme sinut työtehtäviin, joten aiempaa työkokemusta ei vaadita. Eduksi katsotaan aiempi teollisuuden, rakennusalan, pintakäsittelyn tai kunnossapidon osaaminen sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti. Maalauslinjalla työskennellään pääsääntöisesti kolmessa vuorossa. 

Linjastot ovat pitkälle automatisoituja. Työsuhteet ovat aluksi määräaikaisia. Myöhemmin sinulle voi avautua mahdollisuus myös pidempään työsuhteeseen. 

Toivomme sinulta:
- Hyviä tiimityöskentelytaitoja
- Vuorotyövalmiutta
- Tarkkuutta ja tavoitteellisuutta työtehtävissäsi

Tarjoamme sinulle:
- Mielenkiintoisen työn alansa arvostetun toimijan palveluksessa
- Hyvän perehdytyksen työtehtäviin
- Go Onin tuen ja laajat henkilöstöedut työsuhteesi ajan
- Mahdollisuuden nopeaan työllistymiseen
- Mahdollisuuden pitkään työsuhteeseen

Haluamme yhdessä tukea työntekijöitämme ja tarjota heille viihtyisän työympäristön, johon on joka päivä mukava tulla töihin.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti www.go-on.fi sivujen kautta! Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lapin Asiakkuuspäällikkö Pauli Riepula, +358406116973.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Löydät meidät myös Facebookista, LinkedInistä ja Instagramista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti