Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Maankäyttöinsinööri

Vantaan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kiinteistöt ja tilat
Vantaan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kiinteistöt ja tilat, Kiinteistöhallinta ja asuminen

Kielotie 28, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 08.08.2022 - tai sopimuksen mukaan


Haemme nyt maankäyttöinsinööriä mukaan joukkoomme kehittämään Vantaata asuintonttien ja maankäytön asiantuntijatehtäviin.

Vantaa on Suomen neljänneksi suurin, nopeasti kasvava, rento ja rohkea kaupunki, jossa toimintaa kehitetään aktiivisesti yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. Sijainti valtakunnallisesti merkittävien väylien keskellä, kehittyvä raideliikenne ja maan merkittävin kansainvälinen lentokenttä tekevät Vantaasta ainutlaatuisen. 

Kiinteistöhallinta ja asuminen -yksikön asumistiimin tehtäviin kuuluvat Vantaan asuntopolitiikasta vastaaminen, asumisolojen kehittäminen, asuntotuotannon ohjelmointi sekä asuntotonttien kilpailuttaminen, markkinointi ja luovutus. Myös maankäytön suunnitteluun ja kiinteistökehityshankkeisiin osallistuminen sekä asuinalueiden sosiaalisen eheyden varmistaminen asuntopolitiikan keinoin ovat tiimin tärkeitä tehtäviä.

Maankäyttöinsinöörinä osallistut asuintonttien luovuttamiseen liittyviin asiantuntijatehtäviin sekä kaavavalmisteluun asuntohankkeissa. Valmistelet erilaisia päätösesityksiä viranhaltijoille ja toimielimille. Tehtävään kuuluu tontinluovutuskilpailujen järjestäminen sekä hoidat kaupungin kiinteistönluovutukseen liittyviä tehtäviä. Olet mukana myös asiantuntijana kiinteistötekniikkaan liittyvien sopimusten laatimisessa. Teet tiivistä yhteistyötä asumisen toimijoiden sekä ulkoisten ja sisäisten sidosryhmien kanssa.

Tehtävässä odotamme sinulta kiinnostusta maapolitiikkaan ja asuntorakentamiseen sekä asuntohankkeiden edistämiseen. Hahmotat ja ymmärrät kaupunkirakenteen kehityksen sekä eri toimintojen (asuminen, työ, liikenne ym.) väliset riippuvuudet. Sinulle on luontevaa itsenäinen päätöksenteko ja hankkeiden kokonaisvastuullinen johtaminen. Lisäksi olet aikaansaava ja oma-aloitteinen tiimipelaaja. Osaat neuvotella ja tehdä yhteistyötä erilaisten ihmisten kanssa sekä tuottaa sujuvaa tekstiä.

Haethan tehtävään mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Vantaalla viihdyt varmasti

Vantaa on metropolialueen kaupunki, josta löytyy rohkeutta tehdä asioita uudella tavalla ja kehittää toimintaa. Meillä on mukavaa tehdä töitä, mutta myös arjen pyörittäminen sen rinnalla on meille tärkeää. Tuleva työpaikkasi sijaitsee Tikkurilassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Tarjoamme julkisen liikenteen työmatkaseteleitä työntekijöillemme ja lisäksi saat alennuksia mm. kaupungin liikuntapalveluista ja yhteistyökumppaneidemme palveluista. 

Vantaan kaupungilla työskentelee yhteensä lähes 11 000 eri alojen ammattilaista. Meistä noin puolet on töissä opetus- ja kasvatustehtävissä, kolmannes hoito- ja hoiva-aloilla sekä loput teknisissä tehtävissä ja hallinnossa. Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa:

  • avoimen työilmapiirin
  • mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja
  • vastuullista työtä, jota ohjaavat suunnitelmallisuus ja selkeät tavoitteet


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus:  insinööri (AMK) maanmittaustekniikka tai soveltuva korkeakoulututkinto

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: -kiinteistötekniikan tuntemista, sopimusjuridiikan ja maankäyttöön liittyvän lainsäädännön tuntemista, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista ilmaisutaitoa, hyviä esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja. Tehtävässä tarvitaan ajokorttia.

Luemme eduksi: Maankäytön suunnitteluprosessien tuntemista, kiinteistönarvioinnin tuntemista, kunnallishallinnon tuntemista, kokemusta päätösesitysten valmistelutyöstä, asuntopolitiikan ja asumisen alan tuntemista.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimus (TS) mukaisesti.

Palkkaus: 3923,67
euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 36 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

asumisasioiden päällikkö

Ranta Elisa

0438269419

elisa.ranta@vantaa.fi


Tavoitettavissa 29.4.2022 (14-16), 4.5.2022 (9-11), 10.5.2022 (14-16)

Maankäyttöinsinööri Juho Lumme, juho.lumme@vantaa.fi, puh. 043 826 9117

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Maankäyttöinsinööri

Vantaa
Kokopäiväinen
Alempi korkeakoulututkinto

Julkaistu 27.05.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Ei käsitteellisesti ole

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Eezy Oyj
Pirkanmaa
Eezy Oyj
Pirkanmaa
Eezy Oyj
Keski-Suomi