Skip to main content

Maanrakennustyöntekijä

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy on henkilöstöpalvelualan uusi piristys. Me teemme asiat paremmin ja etsimmekin rakennusalan parhaita tekijöitä. Toimimme Uusimaan, Itä-Uusimaan ja Kanta-Hämeen alueella, toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä, Porvoon ja Riihimäen keskustassa. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin, mahdollisuus myös vakinaistua.

 

Etsimme asiakkaallemme Hämeenlinnaan MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÄÄ. Työtehtäviin kuuluu mm. anturoiden tekoa, salaojituksia, talojen pohjatöitä sekä muita maanrakennustöitä.

 

Etsimämme henkilö on kerryttänyt hieman kokemusta maanrakennustöistä ja osaa käyttää laseria. Toivomme myös, että kykenet itsenäiseen työskentelyyn, etkä pelkää fyysisiä töitä. Ammattitaitoiselle tekijälle luvassa töitä pitkäksi aikaa!

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemus tästä: http://promesta.likeit.fi/apply/12332733 tai soita arkisin klo 8-15, Tina 040 355 2167, niin sovitaan haastatteluaika!

 

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin. Muista mainita myös suosittelijasi, kuten työnjohtaja edellisiltä työmailta.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti