Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Maanrakennustyöntekijä

Etsimme asiakasyrityksellemme Hämeenlinnan seudulle maarakennustyöntekijöitä!

Työhön kuuluu monipuolisia maarakennustyömaiden tehtäviä, esimerkiksi konekuskin apuna perämiehenä olemista, lapiohommaa, peitteiden levitystä tai liikenteenohjausta.

Työt alkavat nopealla aikataululla ja työsuhteiden kestot vaihtelevat lyhyistä ja nopeista keikoista pidempiinkin työpätkiin.

Toivomme sinulta joko maarakennusalan koulutusta tai töiden kautta hankittua aiempaa kokemusta maanrakennustehtävistä. Työturvallisuuskortti ja Tieturva 1 ovat edellytys työmaille pääsyyn.
Lasereiden käyttötaito ja kuvien lukutaito ovat etunasi haussa.

Hae paikkaa osoitteessa sihti.fi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten älä aikaile! Lisätietoja antaa tarvittaessa Hämeenlinnan Sihdin Kaisa Eerola 040 546 3186.

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Kaisa Eerola, kaisa.eerola@adecco.fi

Maanrakennustyöntekijä

Riihimäki
Kokopäiväinen

Julkaistu 11.08.2021

Jaa työpaikkailmoitus