Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Maanrakennustyöntekijä / Perämies

Perämies, Lempäälän kaivin Oy -vakituinen

Etsimme nyt Lempäälän Kaivin Oy:lle PERÄMIESTÄ pitkäaikaiseen ja säännölliseen työsuhteeseen. Yritys tekee maanrakennusta uudiskohteisiin, kuten omakotitaloihin, mutta toteuttaa myös yrityskohteita. Yritys on nuorekas, asiantunteva ja vakaata kasvua tekevä maanrakennusalan ammattilainen. Lisää yrityksestä voit lukea heidän nettisivuiltaan: www.lempaalankaivin.fi

Työtehtävät kohteissa koostuvat monipuolisista maanrakennustöistä, kuten infra-asennuksesta, pintojen tasauksesta maantiivistekoneilla sekä pienemmällä välineistöllä. Ydintehtävänä on myös toimia kaivinkoneen työskentelyä ohjaavana ja avustavana työntekijänä. Työ tehdään pääsääntöisesti Pirkanmaan alueella.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Työkokemusta vastaavista tehtävistä.
- Kokemusta tasolaserin käytöstä sekä suunnitelmapiirustusten lukemisesta.
- Työmaille liikkumiseen tarvitaan ajokortti ja oma auto

Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä joustavuutta ja hyvää ryhmätyöhenkeä. Rehelliselle ja luotettavalle tekijälle on tehtävässä tarjolla pidempiaikainen työsuhde sekä mukavat työkaverit.

Viikkotyötunnit 40 h/vko tehdään pääsääntöisesti kello 7-16 välillä, mutta halutessaan on lisätulon mahdollisuus lisätyötunteja kerryttämällä esimerkiksi 50h/vko. Tehtävässä noudatetaan infra-alan työehtosopimusta.

Aktiivisella tekijällä on hieno mahdollisuus päästä rakentamaan uutta yhdessä nuorekkaan ja asiantuntevan joukon kanssa. Tehtävä tarjoaa myös kilpailukykyisen ansiotason ja ympärivuotisen työsuhteen.

Kiinnostuitko tehtävästä? Työntekijälle on kiireinen tarve, joten paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Täytä hakemus pikimmiten linkistä: https://www.click-hp.fi/hakemus/13881. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Jos mieleesi tulee mitä vain kysyttävää tehtävään liittyen, soita rohkeasti! Kaikki lisätiedot tehtävästä puhelimitse arkisin klo 8.30-16.30 rekrytointikonsultti Meeri Tölliltä, puh. 050 411 6510. Ei suoria yhteydenottoja Lempäälän Kaivimelle.

WWW-osoite: https://www.click-hp.fi
Yhteystiedot: Rekrytointikonsultti Meeri Tölli, 050 4116510, etunimi.sukunimi@click-hp.fi
Työpaikan osoite: 33100 TAMPERE
Palkkaus: Sopimuksen mukaan
Työ alkaa: Mahdollisimman pian/sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 22.10.2021
Ilmoitus jätetty: 05.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 10990400

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

Maanrakennustyöntekijä / Perämies

Tampere
Kangasala
37500 Lempäälä
37100 Nokia
Ylöjärvi
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 23.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus