Skip to main content

Maanrakennustyöntekijä Vantaalle

ProMesta Henkilöstöpalvelut Oy keskittyy rakennusalan ammattilaisiin. Me arvostamme osaamista ja etsimmekin rakennusalan parhaita tekijöitä. Toimimme Etelä-Suomen alueella, toimipisteemme sijaitsevat Helsingin Pukinmäessä ja Porvoon keskustassa. Työllistämme alan kovimmat tekijät pitkiin työsuhteisiin ja vakinaistamme parhaat.

Etsimme ammattitaitoisia maanrakennustyöntekijöitä asiakasyrityksellemme Vantaalle. Työkohteinasi ovat mm. rakennustyömaiden perustus- ja maanrakennustyöt, talojen pohja- ja piharakenteet sekä putkistojen ja muiden maarakennuselementtien asennustyöt.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta kaivinkoneenkuljettajan perämiehenä työskentelystä, taso- ja putkilaserin käyttötaitoa, maanrakennuskuvien lukutaitoa, luotettavuutta sekä voimassa olevaa työturvallisuuskorttia.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä ja palkkaus ammattiosaamisen mukaan!

Jos olet hakemamme osaaja ja olet valmis töihin, täytähän hakemuksen osoitteessa: http://promesta.likeit.fi/apply/12339087

Lisätietoja arkisin klo 9-15: Veli-Pekka p. 0400 236 788

Eikö tämä ollut etsimäsi rakennusalan työpaikka? Katso myös muut ilmoituksemme tai täytä avoin hakemus, josta käy ilmi tehtävittäin yksilöity rakennusalan työkokemuksesi. Uusia aloituksia pääkaupunkiseudun rakennustyömailla alkaa päivittäin, ja voimme huomioida hakemuksesi soveltuviin tehtäviin.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Maanrakennustyöntekijä Vantaalle

Vantaa
Kokopäiväinen, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 02.06.2022

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti