Skip to main content

Maanrakennustyöntekijöitä Kemiin

Etsimme MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ Kemiin sekä lähialueille!

Työnkuvaasi maanrakennustyöntekijänä kuuluu monenlaisia töitä maarakentamiseen liittyen, esimerkiksi lapiomiehenä toimimista, putkistojen asennuksia sekä muita kunnostus- ja ylläpitotöitä. Työtehtävät vaihtuvat aina kohteen mukaan. Omalla kokemuksellasi ja osaamisellasi pystyt vaikuttamaan siihen, minkälaisissa työtehtävissä pääset työskentelemään. Kerrothan siis meille jo hakemuksessasi, mitkä työvaiheet ovat alalta jo tuttuja.

Toivomme, että sinulta löytyisi kokemusta vastaavista tehtävistä sekä ripeää otetta työn tekoon. Koulutus alalle katsotaan myös eduksesi, mutta se ei ole välttämättömyys. Tekemällä opittuja taitoja arvostetaan!

Oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työmaille kulkua, sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti olisi hyvä löytyä takataskusta. Arvostamme myös reipasta asennetta työntekoa kohtaan sekä eduksesi katsotaan myös piirrustustenlukutaito sekä taso-/putkilaserin käyttötaito.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työkohteita, mukavia ja kannustavia työkavereita sekä laadukkaat työvarusteet. Lisäksi oma yhteyshenkilösi auttaa kaikkiin työskentelyyn liittyvissä asioissa. Saat siis esimerkiksi työhön tarvittavat varusteet ja vastauksen mieltä askarruttaviin kysymyksiin käden käänteessä!

Hae siis paikkaa jo tänään, ja lähetä hakemuksesi sekä CV:si oheisen linkin/painikkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Minja Murtomaa
050 444 4452

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita- intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minja Murtomaa, minja.murtomaa@sihti.fi

Maanrakennustyöntekijöitä Kemiin

Sihti
Kemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja