Skip to main content

Maanrakennustyöntekijöitä kesälle 2022

Etsimme MAANRAKENNUSTYÖNTEKIJÖITÄ JA -APULAISIA!

Haluatko kerryttää kokemusta maanrakennustöistä tai löytyykö sinulta jo aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä? Etsimme työntekijöitä asiakkaillemme erilaisiin kohteisiin ja valitsemme tehtävät kokemuksen mukaan.

Työpäiväsi voivat siis koostua erilaisista maanrakennustyömaan työtehtävistä, kuten mittaus-, tärylätkäys-, perustus- ja pohjatöistä. Voit myös toimia lapiomiehen ja konekuskin perämiehen apuna. Tärkeintä meille on oikea asenteesi työtä ja uuden oppimista kohtaan.

Eduksesi katsotaan aikaisempi kokemus maanrakennustöistä sekä -laitteista tai/ja maanrakennusalan koulutus. Työmaalle vaaditaan voimassaolevaa työturvallisuuskorttia sekä 18-vuoden ikää.

Sihdin kautta saat laadukkaat työvaatteet, kilpailukykyisen palkkauksen sekä mahdollisuuden niin itsesi kuin ammattitaitosi kehittämiseen. Haastattelemme jo hakuaikana, joten toimi pian!

Lisätietoa
Minja Murtomaa
050 444 4452

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Meillä Sihdillä on mukava työskennellä ja tärkeintä meille on työntekijöidemme työturvallisuus sekä viihtyvyys. Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle.

Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikea työ. Olemme osa Adecco Groupia, joka on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Minja Murtomaa, minja.murtomaa@sihti.fi

Maanrakennustyöntekijöitä kesälle 2022

Sihti
Rovaniemi
Kokopäiväinen

Julkaistu 23.06.2022

Jaa työpaikkailmoitus