Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Maansiirtokoneiden huoltoasentaja

Rannikon Konepalvelu Oy on perustettu vuonna 2007. Yrityksen pääasiallinen toimiala on koneurakointi ja perusideana on tarjota asiakkaille palveluita ja tuotteita kustannustehokkaasti yhdessä luotettavien yhteistyökumppaneiden kanssa.

Haemme asiakasyrityksellemme Rannikon Konepalvelulle HUOLTOASENTAJAA maansiirtokoneiden huoltoon ja korjaukseen. Itsenäisessä ja vastuullisessa tehtävässäsi huolehdit siitä, että maansiirtokoneet työmailla pysyvät hyvässä kunnossa ja ovat iskussa työmaiden kovia koitoksia varten. Huoltotyöt tehdään paikan päällä työmailla, pääasiassa Pyhäjoen Hanhikiven alueella.

Edellytämme C-ajokorttia ja tehtävään soveltuvaa osaamista, voit olla taustaltasi esimerkiksi raskaskoneasentaja. Oletpa hankkinut taitosi työn tai koulutuksen kautta, kykenet huoltamaan maansiirtokoneet varmuudella, itsenäisesti ja luotettavasti.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkka on neuvoteltavissa osaamisen mukaan. Työntekijän tarve on pitkäaikainen eli tehtävässä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Lisätietoja antaa Go On Raahen HR-asiantuntija Heidi Leppäkari, puh. 045 261 4955, [email protected]

Go Onilaisena saat paikallista ja henkilökohtaista palvelua, voit poiketa helposti toimistollamme vaihtamaan kuulumisia ja hoitamaan asioita. Jättämällä hakemuksen meille varmistat, että saat tuoreimmat työpaikkailmoitukset myös piilotyöpaikoista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Maansiirtokoneiden huoltoasentaja

86100 Pyhäjoki
Raahe
Määräaikainen ja projektityö, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.05.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti