Skip to main content

Määräaikainen KYC-asiantuntija pankkisektorille

Etsimme nyt analyyttista ja finanssialan kokemusta omaavaa henkilöä pankkisektorille asiakkaiden tuntemisen projektiin. Projektissa pääset syventämään osaamistasi asiakkaan tuntemisen prosesseista sekä kerryttämään kokemusta tärkeästä ja tarkkuutta vaativasta tehtävästä yhdessä Pohjoismaiden suurimmista pankeista. Mikäli olet työntekijänä tarkka ja tehokas, sinulla on ymmärrystä ja osaamista finanssialalta sekä kokemusta KYC-prosesseista, hae paikkaa! Työ alkaa mahdollisimman pian.

Kuvaus

Tässä tehtävässä työskentelet pankkisektorin asiakkaiden tuntemisen prosessien parissa. Työssäsi ylläpidät asiakkaiden tuntemiseen liittyvää dokumentointia ja kontaktoit tarvitaessa asiakkaita. Vastaat KYC-tietojen päivittämisestä ja dokumentoinnista laadukkaasti. Määräaikaisena työntekijänä toivomme sinulta tarkkaa ja omatoimista työotetta sekä ymmärrystä KYC-prosesseista. Tässä tehtävässä pääset osaksi tärkeää prosessia, missä sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään erittäin mielenkiintoiseen toimintaympäristöön.

Tarjoamme

•   Mahdollisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisessa ympäristössä
•   Tärkeän tehtävän osana päivittäistä pankkitoimintaa
•   Tilaisuuden päästä työskentelemään yhteen Pohjoismaiden suurimmista pankeista

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.

Työtehtävät

•   Asiakkaiden tuntemiseen (KYC) liittyvät prosessit
•   KYC:n liittyvä analysointi ja niihin liittyvät sisäiset toimenpiteet

Etsimämme henkilö on

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on kokemusta finanssisektorilta sekä KYC-prosesseista ja yleisesti ymmärrystä asiakkaan tuntemiseen liittyvistä asioista ja prosesseista. Työntekijältä arvostamme itsenäistä ja rohkeaa työskentelyotetta ja asennetta, sekä tehokkuutta ja oma-aloitteisuutta. Kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin ja työskentelet hyvin osana tiimiä. Hyvät tietotekniset taidot sekä ruotsin kielitaito nähdään eduksi tehtävässä.

Muuta tietoa

•   Aloitus: Mahdollisimman pian
•   Kesto: Vuoden 2022 loppuun asti
•   Sijainti: Helsinki

Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakkaamme puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille. Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.

Laitathan CV:n ja hakemuskirjeesi englanniksi.

Infoa asiakkaasta

Asiakkaamme on yksi Pohjoismaiden suurimmista ja johtavista toimijoista pankkisektorilla.

Kysyttävää? info@academicwork.fi, Ilmoitusnumero: 15077923

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti