Skip to main content

Määräaikainen urheilutoimittaja, Iltalehti

Haluatko suomalaisen urheilujournalismin huipulle? Hyvä, meillä on sinulle töitä.

Etsimme toimitukseemme määräaikaista urheilutoimittajaa, jolla on jo kokemusta urheilu-uutisten maailmasta ja joka haluaa kehittyä päivä päivältä paremmaksi. Painotamme etenkin kykyä ripeään verkkotyöskentelyyn.

Etsimämme henkilö osaa reagoida urheilumaailman puheenaiheisiin ja luoda itse sellaisia. Monipuolinen urheilumaailman ja -lajien tuntemus on tärkeää tehtävässä menestymisen kannalta. Hakemamme toimittaja tuntee nopean monimediallisen toimitustyön vaatimukset ja kykenee toteuttamaan suurempiakin juttuprojekteja. Hän työskentelee vastuullisesti, ahkerasti ja hyvällä asenteella tiukassakin tilanteessa eikä pelkää esittää vaikeita kysymyksiä.

Jos kynästäsi syntyvät niin nopeat uutisjutut, syvälliset henkilöhaastattelut kuin terävät näkökulmakirjoituksetkin, saatat olla etsimämme henkilö. Iltalehden urheilutoimitus tarjoaa kunnianhimoiselle urheilutoimittajalle mielenkiintoisen ja haastavan työn. Tarjoamme ainutlaatuisen hyvähenkisen työyhteisön, jossa tekijät puhaltavat yhteen hiileen, sekä suuren mediatalon henkilöstöedut. 

Jos uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetäthän hakemuksesi pian, kuitenkin viimeistään perjantaina 19.8. Huomioi, että kutsumme hakijoita haastatteluun jo hakuaikana. Työ alkaa mahdollisimman pian ja työsuhde on 31.12.2022 asti kestävä sijaisuus. Työsuhde on kokoaikainen. Lisätietoa tehtävästä antaa urheilutoimituksen esihenkilö Markku Saarinen, markku.saarinen@iltalehti.fi / 0505363982 maanantaista 8.8. alkaen tai julkaisupäällikkö Tuukka Matilainen 044 509 6120.

Alma Media on voimakkaasti uudistuva monikanavainen mediayhtiö. Tuotteemme ovat alallaan johtavia media- ja palvelubrändejä ja niiden markkina-asema on useimmissa maissa vahva. Tunnetuimpia brändejämme ovat muun muassa Kauppalehti, Talouselämä, Iltalehti, Etuovi.com ja Monster. Suomessa liiketoimintaamme kuuluvat talous- ja ammattimediat, valtakunnallinen kuluttajamedia, digitaaliset kuluttaja- ja yrityspalvelut, koulutukset sekä ammattikirjallisuuden julkaiseminen. Alman kansainvälinen liiketoiminta itäisessä Keski-Euroopassa, Ruotsissa ja Baltiassa koostuu rekrytointipalveluista, toimitilojen markkinapaikasta ja suoramarkkinointipalveluista.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Määräaikainen urheilutoimittaja, Iltalehti

Helsinki
Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 12.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti