Skip to main content

Maarakennuksen koulutus, Joensuu

Maarakennuksen koulutus, Joensuu

Haaveiletko urasta maarakennuksen parissa, ja toivoisit pääseväsi harjoittelemaan maarakennuspuolen työtehtäviä käytännössä? Nyt sinulle olisi tarjolla mahtava mahdollisuus päästä kouluttautumaan Boltin ohjaajan kanssa maarakennuspuolen työtehtäviin! Etsimme 5-10 motivoitunutta ja maarakennuspuolesta kiinnostunutta henkilöä kouluttautumaan infrapuolelle räätälöidylle kurssille keväällä 2022.

MISSÄ TYÖSKENNELLÄÄN?
Pohjois-Karjalassa toimii INFRA Pohjois-Karjala ry, jolla on jäsenyrityksiä n. 45 kappaletta. Yhdessä näiden infrayrittäjien kanssa haluamme edistää ja kehittää maarakennusalan osaamista Pohjois-Karjalassa tämän koulutuksen kautta. INFRA Pohjois-Karjalan jäsenyrityksillä on monia erilaisia työmaita tarjolla, joten koulutukseen osallistumalla pääset näkemään monipuolisesti erilaisia työkohteita ja -tehtäviä. Maarakennusalan työ on sesonkiluonteista roudasta routaan työtä, ja meillä Boltilla on mahdollisuus työllistää sinut myös talvikauden ajalle muihin sesonkiluonteisiin työtehtäviin.

MINKÄLAINEN KOULUTUS?
Koulutus kestää kaksi päivää, jonka jälkeen koulutusohjelma antaa sinulle valmiuden ja pohjatiedon toimia maarakennustyömaalla. Koulutamme sinulle myös tarvittaessa työssä vaadittavat lupakortit.

Koulutuksen sisältöön kuuluu muun muassa:
• Tasolaserin käyttö
• Erilaisten kuvien lukutaito (LVI, leikkaus, asema)
• Korkojen mittaaminen ja laskeminen
• Murskearinat ja tiivistäminen
• Maa-ainesten perustuntemus
• Tärytykset

MINKÄLAISIA TYÖTEHTÄVIÄ?
Työ on fyysisesti raskasta. Työt voivat sisältää esimerkiksi kaivinkoneen perämiehen töitä, lapiotöitä, maantiivistystä ja muita avustavia työtehtäviä.

MITÄ TARVITSET HAKEAKSESI?
Koulutukseen ei vaadita mitään tietynlaista taustaa, kunhan olet valmis sitoutumaan koulutukseen, sekä työskentelyyn maarakennuspuolen yrityksissä.

MILLOIN?
Koulutusohjelma alkaa keväällä 2022 maalis-huhtikuun aikana. Hakuaikaa ohjelmaan on 28.2. saakka.

Työt itsessään alkavat toukokuun aikana ja kestävät kesäkauden ajan.

Lisätietoja Stella Laukkanen, stella.laukkanen@bolt.works

Haku päättyy: 1.3.2022

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Maarakennuksen koulutus, Joensuu

Bolt.Works Oy
Joensuu
Kokopäiväinen

Julkaistu 13.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja

Bolt.Works Oy
Joensuu
Bolt.Works Oy
Joensuu
Bolt.Works Oy
Joensuu