Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Maarakennusapumies Turkuun

Maarakennusapumies Turkuun

Asiakkaamme etsii reipasta maarakennusapumiestä Turun alueelle. Aluksi työ on Hepokullassa, mutta mahdollisuus päästä myös muille Turun alueen työmaille.

Työntehtävät on monipuolisia maarakennuksen avustavia tehtäviä ja työpäivän aikana saattaa päästä vaikka porailemaan läpivientejäkin.

Työssä pärjää kun on työhön tarttuva asenne ja reipas ote. Maarakennuskokemus ja laserien käyttökokemus eduksi, mutta tarvittaessa työhön opastetaan. Löytyyhän taskustasi voimassa oleva työturvallisuuskortti.

Työn kesto aluksi noin neljä viikkoa, mutta hyvälle tekijälle töitä pidemmäksikin aikaa.

Jätä hakemusta jo tänään BOLT-sovelluksemme tai nettisivujemme kautta ja nappaa tästä pitkäkestoinen pesti itsellesi!

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Maarakennusapumies Turkuun

Turku
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.07.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 ?

Jaa työpaikkailmoitus