Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Maarakennustyöntekijä Tampereen seudulle

Maarakennustyöntekijä Tampereen seudulle

Etsimme asiakasyrityksellemme maanrakennustyöntekijää Tampereen alueelle. Tarjolla on monipuolisesti eri osaamista vaativia työtehtäviä. Voit olla siis innokkaan asenteen omaava aloittelija tai jo kokenut konkari. Työkohteet sijaitsevat ympäri Tamperetta ja kehyskuntia.

Tehtäviin voi kuulua kaivinkoneen perämiehen tehtävät, kaivojen asennus, erilaisten salaoja- ja viemäriputkien asennus, korkojen mittaus, maantiivistys sekä muut alan työtehtävät. Kokemus erilaisten maanrakennuskoneiden käytöstä sekä näiden pienistä huoltotöistä on plussaa. Työtehtäväsi ja työkohteesi määräytyvät kuitenkin oman osaamisesi perusteella

Työturvallisuuskortin pitää olla voimassa. Tieturva-1 kortti on eduksi. Vaihtuvien kohteiden vuoksi auton käyttömahdollisuus helpottaa kulkemista.

Työn kesto vaihtelee työtehtävien ja kohteiden mukaan. Ahkerilla ja osaavilla työntekijöillä mahdollisuus työllistyä pitkäaikaisesti.

Toimi pian, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8-16:
Ari Kasurinen, 050 314 1823, ari.kasurinen@bolt.works

Bolt.Works on valtakunnallinen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme tekijöitä yli 800 asiakkaallemme, joiden joukossa ovat rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kiinteistöhuollon ja HoReCan suurimmat toimijat.

Tarjoamme sinulle:

  • Aina vähintään TES:n mukaisen, hyvän palkan sekä bonusta erinomaisesta työstä.
  • Työterveyspalvelut käyttöösi heti ensimmäisestä päivästä alkaen.
  • Laadukkaat työvaatteet ja -varusteet.
  • Erinomaisen mahdollisuuden päästä urallasi eteenpäin.
  • Ammatti- ja kielitaitoista apua sekä neuvontaa työsuhdeasioihin.
  • Käyttöösi Boltin oman sovelluksen, jonka kautta haet tulevia töitä nopeasti ja helposti sekä tavoitat yhteyshenkilösi vaivatta.
  • 250 euron suosittelubonuksen sinulle ja suosittelemallesi kaverille, kun teillä tulee 300 työtuntia täyteen Boltilla (edellyttää voimassa olevaa työsuhdetta Boltilla).

Henkilöstöpalveluyritysten liiton HPL:n ja Rakennusteollisuusliiton RT:n jäsenenä hoidamme työsuhteeseesi liittyvät asiat luotettavasti ammattitaidolla. Lähetä siis hakemuksesi, niin otamme yhteyttä sinuun mahdollisimman pian!

Maarakennustyöntekijä Tampereen seudulle

Tampere
Kokopäiväinen

Julkaistu 01.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
20 000 000 - 49 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus