Skip to main content

Maatalouden asiantuntijamyyjä, Hankkija Oy, Kyrönmaa

Etsimme asiakkaallemme Hankkija Oy:lle Kyrönmaan alueelle maatalouskaupan osaajaa vakituisen yrityspuolen myyjän monipuoliseen tehtävään. Jos olet maatalousalasta kiinnostunut oma-aloitteinen henkilö, joka syttyy tavoitteellisesta myyntityöstä eikä pelkää tarttua puhelimeen, voi tämä tehtävä olla sinua varten.

ASIANTUNTIJAMYYJÄ HANKKIJALLA

Yrityspuolen myyjänä Hankkija Oy:lla työnkuvasi pääpaino on olemassa olevien asiakkuuksien ylläpitäminen ja kehittäminen sekä uusasiakashankinta. Tärkein tavoitteesi on auttaa suomalaisia maatalousyrittäjiä kehittymään ja saavuttamaan omat tavoitteensa tarjoamalla parhaita mahdollisia hankintoja ja ratkaisuja juuri heidän maatiloilleen. Suuri osa yritysmyyjän työstä tapahtuu puhelimitse, joten tehtävässä vaaditaan sinnikästä asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä valmiutta sopeutua uusiin tilanteisiin.

Tässä työssä menestyminen edellyttää toimintaympäristön tuntemusta, joten etsimällämme henkilöllä on jo aiempaa työkokemusta asiakaspalvelutyöstä, myynnistä ja/tai maatalousalalta. Kiinnostus ja harrastuneisuus maatalouteen katsotaan hakijan eduksi, mutta ratkaisevaa on hyvä asenne ja halu oppia uutta. Olethan joustava ja energinen tiimipelaaja, joka työskentelee sujuvasti myös pienen kiireen keskellä. Sinulla on positiivinen asenne ja yhdessä työkavereidesi kanssa luotte ilmapiirin, johon jokaisen asiakkaan on mukava tulla. Toivomme, että pystyt hoitamaan asiakaspalvelu- ja myyntitilanteet sujuvasti molemmilla, mutta vähintäänkin toisella, kotimaisella kielellä.

TARJOAMME SINULLE

Hankkija Oy:n henkilöstöllä on monipuoliset mahdollisuudet itsensä ja osaamisensa jatkuvaan kehittämiseen. Asiantuntijamyyjän työ on monipuolista, motivoivaa ja innostavaa. Tehtävä on täysiaikainen (37,5h/vko) ja vakituinen. Työt alkavat sopimuksen mukaan.

Palkkaus on vähintään kaupanalan työehtosopimuksen mukainen, mutta neuvoteltavissa valittavan henkilön aiemman työkokemuksen ja osaamisen mukaan. Lisäksi Hankkijan työntekijöille kuuluu mm. laajan työterveyshuollon palvelut, ostoedut Hankkijan myymälöissä sekä Smartum-saldoa.

TARTU TILAISUUTEEN! Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään sunnuntaina 9.10.2022. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana. Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona ja lisätietoja tehtävästä sekä hakuprosessista antaa Baronan henkilöstökonsultti Matilda Viitasalo arkisin klo 9-15 puhelimitse (+358 45 7881 5373) ja sähköpostitse matilda.viitasalo@barona.fi.

Hae paikkaa viimeistään 09.10.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: matilda.viitasalo@barona.fi, +358 45 7881 5373, Arkisin klo 9-15

Hankkija Oy

Hankkija Oy on johtava yritys maanviljelyn, eläinten ruokinnan ja hoidon, maatalouskoneiden, puutarhanhoidon, sekä hevos- ja lemmikkieläintuotteiden myynnissä. Vaasan toimipisteessä pääset työskentelemään monipuolisessa tehtävässä innostavassa työympäristössä. Työkavereiksi saat asiantuntevat ja kokeneet maatalous- ja myymäläkaupan ammattilaiset, jotka perehdyttävät ja kouluttavat sinut tehtävään. Olet osa inhimillistä, rentoa ja reipasotteista yhteisöä, joka uudistuu ja kehittyy alan tarpeiden mukaan. Hankkijalla on mutkaton yrityskulttuuri ja hyvä tekemisen meininki.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona luo uramahdollisuuksia Suomessa tai kansainvälisesti asiakaspalvelun ja myynnin työtehtävissä. Tarjoamme monipuolisesti työtehtäviä sekä vasta-alkajille että kokeneemmille konkareille. Avullamme työntekijä voi kehittää uraansa yksilöllisesti siihen suuntaan, jonka hän valitsee. Hoidamme työsuhteet laadukkaasti ja pidämme osaajistamme huolta. Meillä työt joustavat elämän rinnalla. Baronalaiset tunnetaan ratkaisukeskeisestä ja hätkähtämättömästä asenteesta sekä hyvästä yhteishengestä – tervetuloa joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Maatalouden asiantuntijamyyjä, Hankkija Oy, Kyrönmaa

Hankkija Oy
Vaasa
66400 Laihia
61500 Isokyrö
64700 Teuva
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 21.09.2022

Jaa työpaikkailmoitus

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti