Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

MAG-hitsaaja

Haemme asiakkaallemme Vepe Oy Peltoselle Tuusulaan asennustaitoista hitsaajaa päivätyöhön. Jos omaat kokemusta hitsaajan tehtävistä konepajassa, niin saatat olla etsimämme henkilö.

Haemme asiakkaallemme asennustaitoista hitsaajaa pitkäkestoiseen työsuhteeseen konepajateollisuuteen. Työt sisältävät hitsauksen lisäksi metalliputkien taivutusta ja sahausta.

Odotamme hakijalta kolmen vuoden aikaisempaa kokemusta MIG-hitsauksesta, hyvää asennetta ja kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana ammattitaitoista työyhteisöä. Eduksi katsomme kokemuksen sahauksesta ja kyvyn opetella ohjelmoitavan automaattisahan ja rullataivutuskoneen käytön. Katsomme mahdolliset hitsausluokat eduksi.

Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta odotamme hakijalta valmiutta tarvittaessa 2-vuorotyöhön. Työhön perehdytetään suomen kielellä, joten se on edellytys työssä menestymiseen.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä nopeasti pitkäkestoiseen työhön hyvin työkaverien ympäröimäksi kilpailukykyisellä palkalla.

Mikäli kiinnostuit avoimesta paikasta, jätäthän hakemuksesi heti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat Baronan Jari-Pekka Kajanteelta, jari.kajanne@barona.fi

Hae paikkaa viimeistään 17.10.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: jari.kajanne@barona.fi

Vepe Oy Peltonen

Vepe Oy suunnittelee, valmistaa ja toimittaa laadukkaita rakennus-, urheilu-, aita- ja alihankintatuotteita, palvellen asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. Vepelle ominaista on jatkuva tuotteiden kehittäminen ja uuden etsiminen.

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

MAG-hitsaaja

Barona Teollisuus
Tuusula
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 18.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus