Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Maintenance Planner / Huollon asiantuntija, ABB Oy IEC LV Motors

Etsimme ABB Oy IEC LV Motors – yksikköön Vaasaan Maintenance Planneria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Baronalle.

Tehtävänkuva on monipuolinen ja vastuullinen. Pääasialliset työtehtävät koostuvat sekä mekaanisten- että sähköisten tuotantolaitteiden huolto-ohjelmien läpiviennin ohjaamisesta, valvonnasta ja toteuttamisesta. Myös varaosavarastojen ylläpito ja inventaariot ovat olennainen osa työnkuvaa. Työhön sisältyy myös huolto-ohjelmien suoritusten kirjaamisia toiminnanohjausjärjestelmään.

Työssäsi teet jatkuvaa yhteistyötä ulkopuolisten sidosryhmien, pääasiassa varaosatoimittajien kanssa. Lisäksi toimit tiiviissä yhteistyössä tuotannon kanssa, ja mm. tuotantoprosessien suunnittelua kuuluu työnkuvaan.

Tehtävään vaaditaan vähintään sähköasentajan ammattitutkinto, sekä usean vuoden työkokemusta sähköalan huolto- tai kunnossapitotehtävistä. Sujuva englannin kielen taito on myös edellytys tehtävään.

Henkilönä omaat hyvät vuorovaikutustaidot, sillä toimit jatkuvasti tiiviissä yhteistyössä kollegoiden ja sidosryhmien kanssa. Toivomme että olet vastuullinen ja tuloksellinen henkilö, jolla on halu kehittää toimintatapoja ja tuotantoa.

Rekrytointia hoitaa Barona Teollisuus Oy Vaasassa. Lisätietoja tehtävästä antaa Sami Rinta-Valkama numerosta 050 597 4012 tai sähköpostilla sami.rinta-valkama@barona.fi.

Hae paikkaa viimeistään 16.05.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä: sami.rinta-valkama@barona.fi, +358 50 597 4102

Rekrytointia hoitaa Barona

Barona tarjoaa sinulle työtehtäviä niin pienissä kuin suurissakin suomalaisissa ja kansainvälisissä teollisuusyrityksissä. Työllistämme vuosittain tuhansia osaajia eri teollisuuden aloille. Kauttamme pääset matalan kynnyksen töistä aina vaativiin asiantuntijatehtäviin. Voit tehdä meillä töitä hetken, viipyä vuosia tai työskennellä keikkaluontoisesti – tuemme sinua urasi eri käänteissä. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia osaajia, joissa yhdistyy osaaminen, halu kehittyä sekä myönteinen asenne työtä kohtaan. Liity siis rohkeasti joukkoomme!

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.

Maintenance Planner / Huollon asiantuntija, ABB Oy IEC LV Motors

Barona Teollisuus
Vaasa
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 17.05.2021

Jaa työpaikkailmoitus