Skip to main content

Majoitustyöntekijä

Etsimme asiakkaallemme Lappeenrannan seudulle

 

MAJOITUSTYÖNTEKIJÄÄ

 

monipuolisiin matkailualan työtehtäviin.

 

Olethan oma-aloitteinen, ulospäin suuntautunut ja asiakaspalveluhenkinen persoona, jolle matkailuala on lähellä sydäntä. Työssäsi vastaat niin kerroshoitajan kuin vastaanottovirkailijan tehtävistä. Myös aamupalan valmistus kuuluu työtehtäviisi.

 

Edellytämme hakijalta hygieniapassia, hotelli- tai ravintola-alan koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta alalta. Toivomme sinulta englannin osaamista, venäjän kielen taito katsotaan isoksi eduksi. Työsuhde on määräaikainen ja osa-aikainen, kestäen aluksi muutaman kuukauden. Mahdollisuus pitkäkestoiseen työhön!

 

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian sivujemme www.go-on.fi kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lappeenrannan HR-asiantuntija Antti Saira, [email protected], p. 044 585 9162

 

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Majoitustyöntekijä

Lappeenranta
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 01.11.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti