Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

MAKSULIIKENTEEN PÄÄKÄYTTÄJÄ

Oletko sinä kassanhallinnan ammattilainen?

Haemme vakituiseen työsuhteeseen Helsingin yliopistolle maksatuksesta ja maksuohjelmista innostunutta osaajaa.

Maksuliikenteen pääkäyttäjänä työskentelet osana yliopistopalveluiden pääkirjanpidon ja konsernilaskennan/rahoituksen tiimejä. Tuet talousjohtoa ja kirjanpitoa vastaamalla maksuliikenteen toimivuudesta ja pääset kehittämään yliopiston maksuliikenneprosessia. 

Maksuliikenteen pääkäyttäjänä vastaat osaltasi Nomentia SAAS -käyttöönottoprojektista. Olet pääkäyttäjänä maksu- ja kassasuunnitteluohjelmille, jolloin käyttäjien hallinta, ongelmatilanteet ja käyttäjien perehdyttäminen kuuluvat tehtäviisi. Toimit myös yhteyshenkilönä pankkeihin, ja teet sopimuksia pankkitileistä ja niihin liittyvistä palveluista. Huolehdit tarkasti päivittäiset maksuajot sekä pankkitilien seurannan ja saldojen optimoinnin.  Tasetilien täsmäytykset ja pankkitileihin liittyvä raportointi kuuluvat vastuullesi. Pääset työssäsi myös kehittämään maksuliikenneprosessia ja osallistumaan toimintojen automatisointiin yhdessä järjestelmätiimin kanssa. Olet osa yliopiston toisiaan tukevaa 160 talousasiantuntijan verkostoa. 

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta itsenäistä ja asiakaslähtöistä työskentelyotetta. Olet säntillinen numeroiden ja aikataulujen suhteen. Kykenet priorisoimaan tehtäviä järkevästi. Pärjäät kansainvälisessä työyhteisössämme suomen lisäksi vähintään englannin kielellä. Hallitset hyvin Baswaren tai muun vastaavan maksuliikenneohjelmiston, MS Office -ohjelmat ovat sinulle tuttuja ja olet ehkä myös käyttänyt SAP:ia.

Sinulla on soveltuva kaupallinen tutkinto sekä aikaisempaa työkokemusta kirjanpidon työtehtävistä. Voit olla työskennellyt aiemmin esimerkiksi kirjanpidossa, ostoreskontrassa tai rahaliikenteen hoidossa. Olet nopea oppimaan uutta etkä pelkää ottaa vastuuta.

Miksi meille?     


Helsingin yliopisto on työpaikkana inhimillinen ja suvaitsevainen. Tarjoamme monipuolisten ja vastuullisten työtehtävien lisäksi ison ja luotettavan työnantajan edut (mm. kattava työterveyshuolto ja edulliset liikuntapalvelut Unisportissa), mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen ja ammatilliseen kasvuun mukavan ja asiantuntevan työyhteisön mukana. Iso talouspalvelujen toimintomme antaa sinulle mahdollisuuksia kehittyä urallasi moneen suuntaan. 
 
Työskentelymme sujuu hybridimallilla ja läsnäoloa odotamme noin parina päivänä viikossa.

Kiinnostuitko?


Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Ari Rantala, puh. 040 822 7042.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen osoitteessa www.mercuriurval.fi (viitenumerolla FI-17168) viimeistään 21.08.2022.

Helsingin yliopisto on Suomen suurin ja kansainvälisesti arvostetuin yliopisto. Yliopisto toimii ”tieteen voimalla - maailman parhaaksi” eli opettaa ja tuottaa laaja-alaista tutkimustietoa, jota voidaan hyödyntää muun muassa ympäristön suojelemisessa (esim. ilmastonmuutostutkimus), terveyden ja hyvinvoinnin turvaamisessa (esim. koronatutkimus) sekä yhteiskunnan eheyden ylläpitämisessä. Yliopistolla tehdään siis aidosti työtä, jolla on tarkoitus. 

Yliopistolla työskentelee noin 8 200 henkilöä. Yliopiston vuosibudjetti on noin 700 M€. Helsingin yliopiston talouspalvelut vastaavat yliopiston taloudenhoidon lisäksi Helsingin yliopiston rahastojen ja Helsingin yliopistokonsernin kokonaistalouden hoitamisesta.

 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

MAKSULIIKENTEEN PÄÄKÄYTTÄJÄ

Helsingin yliopisto / co Mercuri Urval
Helsinki
Kokopäiväinen, Vakituinen

Julkaistu 22.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
10 000 000 - 19 999 999 €
Yrityksen koko: 
20 - 49 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti