Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Mallintaja

Anstar Oy on 40 vuoden ikäinen suomalainen perheyritys, joka on erikoistunut betonirakenteiden liitososien sekä liittopalkkien suunnitteluun, myyntiin ja valmistukseen. Anstar on kansainvälinen toimija, yksi alan edelläkävijöistä ja panostaa vahvasti tulevaisuuteen.

Etsimme Anstarille kahta

MALLINTAJAA

vahvistamaan osaavaa henkilökuntaa. 3D -mallintajana toimit tehtävässäsi myynnin tukena ja vastaat projektien mallintamisesta. Tarkempi tehtävänkuvaus määritellään osaamistaustasi perusteella.

Menestyt tehtävässäsi, kun sinulla on asenne kohdallaan ja kokemusta mallintamisesta. Teknisen alan koulutus luetaan eduksesi.

Tehtävä edellyttää sinulta asiakassuuntautunutta asennetta ja hyvää joukkuehenkeä sekä yhteistyökykyä. Lisäksi SolidWorks, Tekla Structures tai AutoCad suunnitteluohjelman hyvä hallinta on etuna valintaan.

Jos haluat liittyä nuorekkaaseen ja kehittyvään yritykseen, niin laita hakemuksesi tulemaan!

Lähetäthän hakemuksen palkkatoiveineen ja liitteineen oheisen hakulinkin kautta 22.12.2021 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja ensimmäinen hakukierros suoritetaan videohaastattelulla. Lisätietoja Henkilöstöpalvelu Heimosta antaa Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, [email protected].

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Mallintaja

Henkilöstöpalvelu Heimo
Päijät-Häme
Lahti
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 10.01.2022

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti