Skip to main content

Manager, Sensors and Boiler Diagnostic Systems

Etsitkö urasi seuraavaa askelta ja sinulta löytyy kokemusta tuotantoympäristöistä? Haluaisitko tiiminvetovastuuta sekä kehittää toimintatapojamme seuraavalle tasolle? Liity meidän Tampereen Supply Chainin tiimimme!

Valmet Automaation Operations organisaatiossa toimiva Tampereen Supply Center on noin 100 hengen operatiivinen organisaatio, joka valmistaa ja tuottaa Automaation tuotteita asiakkaille maailmanlaajuisesti.

Tiimiesihenkilönä (Manager) olet vastuussa tiimisi päivittäisjohtamisesta ja vastaat kokoonpanon oikea-aikaisuudesta ja tuotannon korkeiden laatuvaatimuksien ylläpidosta. Tuleva tiimisi vastaa paperiteollisuuteen sekä muunmuassa energiateollisuuteen valmistettavista laadunseurantatuotteista ja tiimissä työskentelee asentajia sekä lopputestaajia. Toiminnassamme noudatamme Lean filosofiaa valmistuksessa sekä myös Lean 6S on tärkeä osa arkea. Keskeisimpiä ajureita ovat korkean laadun sekä tuottavuuden ylläpito, jolla varmistetaan muuttuvissa asiakastoimitustarpeissa aina oikea aikainen tuotannon ajoittaminen. Yksi tärkeimmistä tehtävistä on varmistaa myös se, että tiimisi toimii turvallisesti ja ohjeiden mukaan.

Pyrit kehittämään toimintatapojamme ja tuot uusia näkökulmia tekemiseen jatkuvan parantamisen hengessä. Tuotannossa tulee usein vastaan odottamattomia tilanteita, joten ongelmanratkaisu ja reagointi muutoksiin ovat olennaisessa osassa toimenkuvaasi.

Teet myös läheistä yhteistyötä toisten Tampereen Supply Center esihenkilöiden ja tiimien kanssa.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla tulisi olla soveltuva korkeakoulututkinto tai vaihtoehtoisesti työkokemuksen kautta kerrytettyä vankkaa kokemusta tuotantoympäristöstä. Valmistavan teollisuuden tuotantoympäristö on sinulle tuttu, ymmärrät hienomekaniikkaa, erilaisia testausmenetelmiä sekä hallitset tuotannon prosesseja ja työkaluja. Tiimiesihenkilönä toimiminen edellyttää ERP osaamista. Infor LN osaaminen katsotaan eduksi.

Lisäksi arvostamme ja katsomme eduksi, mikäli sinulta löytyy LEAN-osaamista sekä kokemusta tiimin johtamisesta tai esihenkilötyöstä.

Nautit ihmisten kanssa työskentelystä, ja ansaitset alaistesi luottamuksen jämptillä ja reilulla toiminnalla. Viet tiimiäsi kohti tavoitteita innostavalla ja osallistavalla johtamistyylillä. Ymmärrät erityisesti laadun merkityksen työssä, ja huolehdit sen toteutumisesta omalla toiminnallasi. Et pelkää muutokseen liittyvää haastetta, vaan muodostat oman näkemyksesi ja olet valmis viemään sitä rohkeasti eteenpäin yhdessä tiimiläisten kanssa. Rauhallisuus ja joustavuus auttavat sinua luovimaan vaihtuvissa tilanteissa ja erilaisten odotusten keskellä. Olet käytännönläheinen ja haluat tietää ja ymmärtää, mitä tuotannossa päivittäin tapahtuu.

Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan toimintaympäristön globaalin toimitusketjun maailmassa, jossa sinun on mahdollisuus oppia ja kehittyä erityisesti tiimijohtamisessa ja esihenkilötyössä osana ammattitaitoista tiimiä. Tiimissämme on hyvä henki ja tekemisen meininki - tuemme toisiamme niin työssä kuin kehittymisessä!

Lisätietoja

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluisit kuulla lisää? Lisätietoja tehtävästä Marko Lintula, Manager, Tampere Supply Center, +358 40 586 8362 tai marko.lintula@valmet.com.

Hae paikkaa täyttämällä sähköinen hakulomakkeemme viimeistään 24.10.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kun kaikki toimii yhteen

Valmetissa kohtaavat parhaat kyvyt monesta eri maasta ja kulttuurista. Olemme maailman johtava teknologian, automaation ja palveluiden toimittaja ja kehittäjä sellu-, paperi- ja energiateollisuudelle. 14 000 ammattilaistamme ympäri maailmaa ovat sitoutuneet parantamaan asiakkaidemme suorituskykyä. Tämä vaatii luovuutta, teknologisia innovaatioita, palveluosaamista - ja ennen kaikkea tiimityötä.

Manager, Sensors and Boiler Diagnostic Systems

Tampere
Vakituinen, Kokopäiväinen

Julkaistu 12.10.2021

Yrityksen liikevaihto: 
Yli 100 000 000 €

Jaa työpaikkailmoitus