Skip to main content

Mansikanpoimija, kesätyö

Haemme mansikanpoimijoita Makumarjan luomutilalle Elimäelle!

Haluatko kerryttää työkokemusta mieleisestäsi työstä ja tienata samalla rahaa? Et ole vielä käyttänyt kesätyöseteliä tai ottanut vastaan kaupungin kesätyötä? Etsimme reippaita ja ahkeria tänä keväänä 9. luokalta valmistuvia nuoria mansikanpoimintaan Makumarjan luomutilalle Elimäelle. 

Kesätyöjakso on kahden viikon (65h) mittainen kesätyöharjoitteluohjelma, johon voivat hakea keväällä 2022 9. luokalta valmistuvat Kouvolalaiset nuoret. Maksamme Pikaduuni -kesätyöharjoitteluohjelman suorittamisesta kertakaikkisena palkkana 450 € kesällä 2022.

Etsimme tehtävään reipasta, ahkeraa ja motivoitunutta tekijää. Aiempaa kokemusta ei tarvita vaan oikea asenne riittää. Eduksesi on kuitenkin hyvä fyysinen kunto. Eezyn kesätyöntekijänä pääset tutustumaan työntekoon yhden Suomen suurimman henkilöstöpalveluyrityksen kautta ja avaamaan ovet ehkä myös tulevaisuuden työllistymiseesi kauttamme! 

Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä ja työt alkavat 27.6. Lisätietoja tehtävästä antaa janette.juhola@eezy.fi

Mansikanpoimija, kesätyö

Eezy Oyj
Kouvola
Osa-aikainen ja tuntityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 13.05.2022

Jaa työpaikkailmoitus