Skip to main content

Manuaalikoneistaja

Manuaalikoneistaja /-sorvaaja

Etsimme manuaalikoneistajaa/ -sorvaajaa Porilaiseen pitkän linjan konepajateollisuusyritykseen.

Mistä on kyse?

Työ sisältää manuaalikoneistuksen/ -sorvauksen lisäksi sahaamista sekä rouhintasorvausta. C-ajokortista on hyötyä. Olethan hyvä sisäistämään uusia asioita sekä nopea oppija. Tähän työhön perehdytetään hyvin joten hae tähän paikkaan vaikka sinulla ei ole paljon kokemusta alalta.

Kuinka haen Carrotille?

Työhakemuksen jättäminen Carrotille on helppoa ja nopeaa. Jätä hakemus oheisen linkin kautta. Jos olet jo aiemmin hakenut töitä Carrotilta kirjaudu käyttäjätunnuksillasi ja päivittä aiempaa hakemustasi. Saat yhdellä hakemuksella yhteydet satoihin työpaikkoihin sekä mahdollisuuden koko elämän mittaiseen urapolkuun!

Lisätietoja tehtävästä ym. antaa Johanna Laiho p.040 809 4999 arkisin klo.9 -15.00 välisenä aikana. Tavoitat meidät myös chatista osoitteesta http://www.carrot.fi (ark. klo 8-16).

Nähdään Carrotilla!

Meille on erityisen tärkeää että viihdyt työssäsi. Tarjoamme reilun palkkauksen lisäksi hyvät henkilöstöedut sekä järjestämme erilaisia koulutusmahdollisuuksia. Päämääränämme on löytää koulutustasi ja kokemustasi vastaava toiveidesi mukainen työ joka sopii elämääsi.

Carrot on kotimainen henkilöstövuokraus- rekrytointi- ja ulkoistuspalveluihin keskittynyt yritys joka on toiminut jo vuodesta 1998 pääomistajana on Panostaja Oyj.

Carrot - Muuttuvan työelämän asiantuntija

WWW-osoite: http://www.carrot.fi
Yhteystiedot: p. 040 809 4999
Työpaikan osoite: Mäkipuistontie 7, 28430 PORI
Palkkaus: TES
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12 kuukautta
Haku päättyy: 03.11.2021 klo 14:00
Ilmoitus jätetty: 22.10.2021
TE-palvelujen ilmoitusnumero: 11022158

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä

.

Manuaalikoneistaja

Carrot Länsi-Suomi Oy
Pori
Vakituinen, Kokopäiväinen
Ei työkokemusta

Julkaistu 22.10.2021

Jaa työpaikkailmoitus