Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Manuaalikoneistaja kunnossapito-osastolle

Sako Oy on Euroopan johtava metsästys- ja urheiluaseiden sekä patruunoiden valmistaja. Sako on vuonna 1921 perustettu, kansainvälisesti tunnettu, vakavarainen ja kasvava perheyritys. Menestymisemme perustuu uniikkeihin tuotteisiin, tinkimättömään laatuun ja ennen kaikkea työntekijöidemme vankkaan ammattitaitoon.

Toimipaikkamme sijaitsevat Suomessa Riihimäellä, Hausjärvellä ja Muuramessa, Ruotsissa Tukholmassa, Tanskassa Ikastissa ja Kanadassa Torontossa. Olemme osa kansainvälistä Beretta-konsernia.

Meillä on tähtäin monessakin mielessä korkealla – toivottavasti myös sinulla!

 

HAEMME MANUAALIKONEISTAJAA KUNNOSSAPITO-OSASTOLLEMME

 

Pitkäaikainen osaajamme on jäämässä eläkkeelle ja etsimme hänelle korvaajaa manuaakoneistajan (sorvaus ja jyrsintä) sekä mekaanisen kunnossapidon monipuolisiin työtehtäviin.

Kunnossapidossa vastaat tuotanto- ja työstökoneiden kunnossapidosta vikakorjausten ja asennusten osalta. Työ sisältää sekä mekaniikkaan että automaatioon liittyviä tehtäviä. Toimenkuva on laaja ja toimintaympäristömme uniikki, joten meillä perehdytetään laajasti työhön ja tiimiläiset ratkaisevat ongelmia myös yhdessä. Konekantammekin on hyvin ainutlaatuinen perinteisistä manuaalikoneista nykyajan robottiautomaatiolinjoihin, tämä tekee työstä todella mielenkiintoista ja vaihtelevaa!

Toivomme sinulta itsenäistä työskentelyvalmiutta manuaalikoneiden käyttöön, mittavälineiden käyttö on sinulle luontaista ja haluat tehdä laadukasta jälkeä. Eduksesi katsotaan lisäksi kunnossapidon tai mekaanisen alan koulutus sekä työkokemus kunnossapidon tehtävistä, mutta motivaatio kehittyä huippuammattilaiseksi ratkaisee!

Olet etsimämme henkilö, mikäli haluat itsenäisen ja vastuullisen työtehtävän, haluat kehittää osaamistasi, oppia uusia työtehtäviä ja kehittyä moniosaajana. Olet aktiivinen ja oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka kommunikoi avoimesti työntekoon liittyvissä asioissa muun tiimin ja alihankkijoiden kanssa. Meiltä löydät mukavan huippuammattilaisten tiimin, jossa kaveria autetaan ja yhdessä onnistutaan.

Kunnossapidossa työaika painottuu päivävuoroon, mutta päivystys- ja vuorotyövalmiutta edellytetään tiettyinä työviikkoina. Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva, tarjoamme siis haasteita pitkäksi aikaa!

 

Tarjoamme Sinulle:

  • vakituisen työsuhteen, joka alkaa sopimuksen mukaan
  • oikeasti monipuolisen ja haastavan työtehtävän nykyaikaisessa, siistissä ja turvallisessa konepajaympäristössä
  • kattavan perehdytyksen ja tiimin jatkuvan tuen
  • tehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa 100 vuoden historian omaavassa kansainvälisessä vientiyrityksessä
  • hyvät henkilöstöedut (mm. liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuudet, kattavat työterveyspalvelut, sairauskassa ja ostoedut konsernin tuotteista)

 

Valituille henkilöille haetaan hänen suostumuksellaan aseenkäsittelylupa sekä suppea turvallisuusselvitys, jotka ovat edellytyksiä kyseisissä tehtävissä toimimiselle.

Lisätietoja tehtävästä antaa kunnossapitopäällikkö Marko Kuningas puh. 010 8305 328.

Mikäli kiinnostuit, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si 7.8.2022 mennessä, saatamme aloittaa hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan päättymistä.

Hae mukaan sakolaisten kasvavaan huippujoukkoon!

 


Sako vaikuttavuus

Sako synnyttää merkittävimmät positiiviset vaikutuksensa liittyen työpaikkojen luomiseen ja verojen maksamiseen, luokassa Yhteiskunta.

Sako synnyttää merkittävimmät negatiiviset vaikutuksensa tai käyttää resursseja liittyen yhteiskunnan vakauteen ja biodiversiteettiin, luokissa Yhteiskunta ja Ympäristö.
Upright data for Sako

Klikkaamalla graafia pääset näkemään koko Sako Oy vaikuttavuusprofiilin.

Mikä vaikuttavuusprofiili?

Nettovaikutusprofiilin on mallintanut Upright Project. Profiili perustuu tieteellisen tutkimuksen ymmärrykseen erilaisten tuotteiden ja palveluiden vaikutuksista. Profiili kertoo mihin asioihin sinäkin olet mukana vaikuttamassa tämän työpaikan kautta. Lisätietoa Uprightista löydät täältä.

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Manuaalikoneistaja kunnossapito-osastolle

Riihimäki
Kokopäiväinen
Ammatillinen koulutus

Julkaistu 08.08.2022

Yrityksen liikevaihto: 
50 000 000 - 99 999 999 €
Yrityksen koko: 
250 - 499 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti