Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Marketing & Communications Manager

Etsimme kokenutta B2B-markkinoijaa, joka taitaa myös viestinnän salat. Tule vetämään Lamian marcom-tonttia roolissa, jossa pääset vaikuttamaan Lamiaan brändiin ja kasvutarinaan! Huom! Haku tehtävään ainoastaan Lamian kautta hakuohjeissa olevasta linkistä.

Tule vetämään Lamian markkinointia ja viestintää!

Lamia on vahvan kasvun teknologiayritys, joka on erikoistunut verkkokauppaan. Nyt haluamme kasvattaa omaa bränditunnettuuttamme asiakasmarkkinassa, tukea myyntiämme markkinoinnin keinoin sekä viestiä Lamian arjesta (ja juhlasta) työntekijämarkkinaan ja siten tukea aktiivista rekrytointiamme. Siksi haemme jo kokemusta kartuttanutta B2B-markkinoijaa, joka taitaa myös viestinnän salat.

Palvelemme asiakkaitamme laajalla digitaalisella osaamisella aina designista devaukseen, kasvumarkkinointiin ja pilviratkaisuihin. Tässä roolissa rakennat Lamian brändinäkyvyyttä sekä muotoilet palveluitamme, tarinaamme ja teknologioitamme erottumaan kilpaillussa markkinassa. Kohderyhminä työssäsi ovat tasavahvoina asiakas- ja osaajamarkkina. Kokemus employer brandingistä auttaa, mutta innostuksella pääset jo pitkälle, kun yhteistyössä HR:n kanssa tätä aluetta ideoit ja toteutat.

Toivomme sinulta

 • Hallitset B2B-markkinoinnin aina strategiasta ja budjetoinnista hands-on-toteutuksiin.
 • Sinulla on kokemusta digi/tekkialasta ja ymmärrät toimialamme lainalaisuuksia sekä ihmisiä.
 • Olet vahva sisällöntuottaja niin suomeksi kuin englanniksi. Sinulta luontuvat niin referenssitarinat, blogit kuin mainostekstit.
 • Ymmärrät somen mahdollisuudet B2B-markkinoinnissa ja employer brandingissä.
 • Ymmärrät ja hyödynnät markkinointianalytiikkaa jokapäiväisessä työssäsi.
 • Kokemus markkinoinnin automaatiosta on etu. Olemme juuri ottamassa käyttöön Lamialla uutta järjestelmää ja kehitystyö sen ympärillä jatkuu.
 • Olet harjaantunut verkkosivukäyttäjä ja -kehittäjä. Lamia.fi on meille tärkeä ja jatkuvasti kehittyvä sisäinen projekti.
 • Sinulla on näkemystä ja kokemusta sisäisestä viestinnästä. Olemme kasvuyritys ja yksi haaste on kehittää sisäistä tiedonvaihtoa kasvavan henkilöstömäärän sekä lisääntyneen etätyön myötä.
 • Myös muu asiakas- tai rekrytointiviestintäkokemus lasketaan eduksi.
 • Työtavoiltasi olet itsenäinen ja rohkea asioiden draivaaja sekä aktiivinen viestijä.

Tiimissämme saat

 • Itsenäisen roolin, jossa vastaat Lamian viestinnästä ja markkinoinnista kokonaisuutena. Kuulut roolissasi Lamian johtoryhmään.
 • Monipuolista apua, tukea ja osaamista työssäsi onnistumiseen. Teet läheisesti töitä Lamian oman, asiakkaille digimarkkinoinnin palveluita tuottavan kasvumarkkinointitiimin kanssa. Tiimistä löytyy niin SEO-, SEM- kuin analytiikkaosaamista.
 • Mahdollisuuden laajentaa omaa digimarkkinoinnin osaamistasi rohkeasti kokeillen.
 • Työyhteisön, jossa ei ole tyhmiä kysymyksiä ja jossa nauretaan. Arvostamme avointa dialogia ja rohkeita ideoita.
 • Mahdollisuuden olla osa Lamian kasvua ja tarinaa - tässä roolissa pääset vaikuttamaan aidosti. 

Lamia tarjoaa sinulle

Ketteristä työskentelytavoistamme on kitketty pois turha byrokratia, jotta kaikki energia voidaan keskittää olennaisimpaan eli työn tekemiseen. Kun löydämme meille oikeat lahjakkuudet, pidämme huolta siitä, että heille suunnitellut urapolut myös toteutuvat. Meillä viihdytään, mikä näkyy korkeana tyytyväisyytenä ja henkilöstön pysyvyytenä.

Viihtyvyyttä tukevat upouusi toimisto Helsingin ydinkeskustassa, modernit työvälineet, hyvä työergonomia, kattava työterveyshuolto, liikunta- ja kultturietu sekä puhelin- ja lounasetu, loistavaa työilmapiiriä unohtamatta. Lisäksi meillä on tarjolla kompensaatiomalleja, joilla palkitsemme sitoutumisesta yritykseen. 

Kiinnostuitko?

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja haluat liittyä joukkoomme, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si alla olevasta linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Krohns: +358 50 569 6043 / jarmo@lamia.fi. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi ja CV:si pikimmiten painamalla tästä.

Poolia IT toimii Lamian rekrytointikumppanina.

Lamia

Lamia on vuonna 2012 perustettu kotimainen yritys, joka on kyennyt nopeaan kasvuun ilman ulkopuolista rahoitusta pysyen kannattavana koko toimintansa ajan. Rakennamme digitaalisia palveluita Suomen kiinnostavimmille yrityksille kuten St1, Luhta, Yliopiston Apteekki ja Verifone. Olemme asiakkaidemme pitkäaikainen kumppani, jolta saa keskitetysti korkealaatuiset digiratkaisu- ja ecommerce-palvelut strategiasta designiin ja ohjelmistokehityksestä datapalveluihin sekä kasvumarkkinointiin.

Siirry yrityksen kotisivuille

Marketing & Communications Manager

Poolia Suomi Oy
Helsinki
Kokopäiväinen

Julkaistu 26.12.2021

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €

Jaa työpaikkailmoitus

Samankaltaisia työpaikkoja