Skip to main content

Samankaltaisia työpaikkoja

Marketing & Media Trainee

Hei DIGINATIIVI, joka olet hakemassa itsellesi syksyksi harjoittelupaikkaa markkinoinnin parissa. Tule suorittamaan harjoittelusi meille (Marketing & Media Trainee). Tarjoamme sinulle harjoittelu- ja oppimispaikkaa innostavassa työympäristössä monipuolisissa markkinointiviestinnän tehtävissä.

Harjoittelujakso alkaa sopimuksen mukaan alkusyksystä ja on kestoltaan noin kuusi kuukautta. Odotamme myös sinun tuovan mukanasi monenlaisia uusia kehitysajatuksia sekä tuoreita näkemyksiä ja oppeja. Arvostamme innokkuutta, toimeen tarttuvaa asennetta, motivaatiota ja aitoa paloa rekrytointialaa ja -markkinointia kohtaan ja halua kehittyä tulevaisuuden markkinointiviestinnän -ammattilaiseksi.

Pääset oppimaan mm. seuraavista alueista markkinointivastaavan kanssa:

  • sisällöntuotto (esim. artikkelit) eri alustoille, eri sidosryhmät huomioiden, (some, verkkosivut, uutiskirjeet)
  • kuvankäsittely ja videoklipit
  • järjestelmien ja verkkosivujen ylläpito ja kehitys, sekä avustavat hallinnolliset tehtävät

Lisäksi pääset tutustumaan ja auttamaan seuraavissa osa-alueissa:

  • SEO ja SEM, AdWords mainonta
  • markkinoinnin analytiikka (siirtyminen Google Analyticsistä Matomoon)
  • markkinoinnin automaatio ja konversiot
  • lyhyet käännöstyöt englannista tai ruotsista suomeen
  • myyntimateriaalin työstö (erilaiset presentaatiot jne)
  • messut ja opiskelijayhteistyö, erilaiset tapahtumat eri sidosryhmille (suunnittelu, materiaali jne)
  • työpaikkailmoituksien hallinnointi
  • mahdolliset järjestelmien käyttöönottoprojektit

Tehtäväalueitasi voidaan myös muokata oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan!

Tuo meille mukanasi diginatiivin näkemystä ja kokemusta esim. lyhyiden videoklippien tekoon ja tule mukaan rakentamaan konversiopisteitä uuteen, juuri käyttöönotettuun analytiikkatyökaluun.

Toivomme sinun olevan tottunut somettaja ja ymmärrät sosiaalisen median kaupalliset mahdollisuudet rekrymainonnassa. Mikäli olet jo pro esim. TikTokissa, snapchatissa ja/tai Jodelissa, niin tässä roolissa voit päästä ottamaan myös nämä kanavat haltuusi. Ja jos sinulla on kokemusta Adwords mainonnasta ja hakukoneoptimoinnista sekä markkinoinnin konversioista ja analytiikasta opintojesi tai harrastuneisuuden parista tmv, niin aina parempi.

Meillä saat nauttia matalahierarkisesta ja yrittäjähenkisestä meiningistä ja tulet tekemään paljon yhteistyötä myös myynti- ja rekrytiimin kanssa (Poolia / Uniflex). Myynnillinen ajattelutapa kuvastaa toimintaamme ja markkinoinnin tehtävissä tämä korostuu esimerkiksi liidejä tuottavissa sähköpostisuoramarkkinointikirjeissä, blogiteksteissä / artikkeleissa sekä somepostauksissa. Markkinointimme palvelee niin asiakkaita, työnhakijoita kuin vuokratyöntekijöitäkin, joten tässä monipuolisessa roolissa pääset oppimaan ja osallistumaan sekä B2B että B2C markkinointia.

Olet meidän tuleva markkinoinnin trainee mikäli....

sinulla on sujuva kirjallinen ja suullinen suomen ja englannin kielten taito, ruotsin kielen taito on etu. Käytät sujuvasti Office365-työkaluja sekä Adoben ohjelmia (kuten PhotoShop), Canva ja WordPress.

Opintosi voivat olla suuntautuneet esim. media-assistentti tai (digi) markkinoinnin tradenomi -tutkintoihin. Tässä on mahdollisuus sinulle, joka olet opinnoissasi enää harjoittelua vailla ja olet kiinnostunut tuomaan oppimasi teorian käytäntöön ja iso plussa jos olet kiinnostunut rekrytointi- ja konsultointialasta.

Lisätietoja

Olemme yritys, jossa pääset ideoimaan ja kehittämään uusia kokonaisuuksia ilman liiallista byrokratiaa tai hierarkiaa. Pääset itseohjautuvasti ja vapaasti omien kiinnostuksen kohteiden mukaisesti tuottamaan sisältöä eri kanaviin ia tuomaan sitä kautta lisäarvoa organisaatiollemme. Sinua odottaa mahtava joukko erilaisia ammattilaisia, joita ohjaavat samat arvot (Passion & Execution) ja tavoitteet. Haluamme tukea ammatillista kehittymistäsi ja tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, jossa pääset syventymään markkinoinnin, myynnin ja rekrytoinnin maailmaan. Viihtyisät toimitilamme sijaitsevat ydinkeskustassa Helsingin Kalevankadulla. Työharjoittelujaksosta maksetaan sinulle pieni korvaus ja lounasetu.

Kiinnostuitko?

Valjasta osaamisesi CV:n ja hakemuksen muotoon pikimmiten! Meitä kiinnostaa kuulla sinusta, motivaatiostasi ja miksi olet tehtävästä kiinnostunut. Mahdolliset lisäkysymykset:

Myynti- ja markkinointijohtaja Marko Ikävalko
[email protected], puh: 0400 802 040

Markkinointivastaava Milla Rimpiläinen
[email protected]

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti

Marketing & Media Trainee

Helsinki
Kokopäiväinen, Harjoittelija, Hybridityö, Määräaikainen ja projektityö

Julkaistu 04.09.2023

Yrityksen liikevaihto: 
2 000 000 - 9 999 999 €
Yrityksen koko: 
100 - 249 henkilöä
Haluatko suosituksia samankaltaisista työpaikoista sähköpostitse?Tilaa hakuvahti